Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena Alena (Isabela Sieglová) přijde na opakovanou nevěru svého snoubence Pavla (Ondřej Pavelka). Po schůzce s bývalým ženatým přítelem (Vítězslav Jandák) nezvládne řízení auta a havaruje. Následek je tragický: těžké poranění hlavy, míchy a páteře. I po několika měsících vidí lékaři i rodiče (Eduard Cupák, Carmen Mayerová) její zdravotní stav jako beznadějný. Jediný kdo neztrácí víru v uzdravení je lékař na rehabilitačním oddělení (O. Navrátil) a babička, která se o ni stará. Ostatní situaci, která změnila jejich životy, psychicky nezvládají. Beznaděj a bezmoc ovlivní jejich jednání. Dokáží najít sílu, překonat své sobectví a pomoci tak nejen Aleně ale i sami sobě? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

To teda nevím, zda Aleně tahle partička nějak ve finále pomohla. Sledovali jsme jen nekonečný příval výčitek a obviňování. Navíc jsem nepochopil přístup k samotné pacientce, která se budí přesně o půlnoci a všichni jdou dovnitř, aby ji v tuto chvíli vzbudili a viděli. Scénář je strašně slaboduchý, takže herci moc ani nemají co hrát. Je to takové zmatené od ničeho k ničemu. Jako drama je to do nehody, pak kvalita padá dolů... ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Já se budu snažit. Já nevím co s tím. Udělej něco. Nedělej nic. Nech to být. Hodně řečí, málo skutků. A pak rychlý konec. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné dialogy, vztahy nevztahy, zvláštní chlad. Nepoznáte, jestli vůbec někomu na někom záleží. Jako kdyby scénárista procházel existenciální krizí a nevymačkal ze sebe nic životaschopného.  Jediným živoucím a v život věřícím byl jen ten mladý lékař (Navrátil). Ani nevím, proč dávám 2*, že by stesk po inscenacích v době temna? ()

sator 

všechny recenze uživatele

Brněnská inscenace...To je kalamita pane Jonáš, takhle blbé výkony + dialogy, sem už dlouho neviděl-neslyšel... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Brně a ve spolupráci s nemocnicí s poliklinikou v Ivančicích. (rakovnik)

Reklama

Reklama