Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedna ze světově uznávaných astronomek, Madison Kelsey, věří že je schopna určit dráhu obrovského asteroidu blížícího se k Zemi. Ať se snaží jakkoliv, nikdo ji nebere vážně, protože záhadný asteroid existuje jen v jejích výpočtech a zatím není vidět. Do možné srážky zbývají pouze hodiny. Madison získá pomoc bývalého diskreditovaného důstojníka vojenského letectva, Richarda Donovana. Zosnují plán, jak se dostat k uskladněnému vojenskému laseru, díky němuž by se jim mohlo podařit asteroid odklonit z jeho dráhy a zabránit tak drtivé srážce.

Dráha asteroidu podľa všetkého môže spôsobiť kolíziu. Podľa neoficiálnych výpočtov je však cieľ asteroidu potvrdený. Je ním planéta Zem. Problém je však v tom, že o tom okrem astronómky Madison Kelsey nikto nevie. Čo je však ešte horšie, nikto sa k jej zisteniami nestavia racionálne. Asteroid totiž existuje iba v jej výpočtoch a stále nie je viditeľný. To uberá dôkazu na dôveryhodnosti, ale Madison patrí k najlepším vedcom krajiny, ktorá je presvedčená o tom, že zrážka s asteroidom nie je dohad, ale realita. Nezostáva jej teda nič iné a pokúsiť sa konať na vlastnú päsť. Spoločne s bývalým kontroverzným leteckým dôstojníkom čelia výzve väčšej ako čokoľvek iné. Zachrániť planétu pred katastrofou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna rada pro tvurce doporucuji prejmenovat na silu odpadu! vykrast uz tak dost hrozny Drtivy dopad a do hlavni role obsadit Antonia pornoherce juniora to uz ani ja nerozdejcham ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Rape me! Rape ME! Už pred projekciou som bol varovaný, že film je vhodný jedine pre masochisticky naladených divákov. Takže rape me paintly! Do 2005 platilo, že dobrý film sa dá poznať podľa toho, že pár rokov na to sa natočí jeho béčková vykrádačka. Potom došli Kanaďania s Deadly Skies, kde vykradli všetky filmy, ktoré i okrajovo súviseli so zrážkou niečoho so Zemou. Prihodili tam tak otrasné a tak amatérske triky, že by sa za ne hanbil aj slepý autista. A to nieje na filme to najhoršie. Dvaja náhodne vybraný ľudia z ulice postavení pred kameru sa síce snažia pohybovať plynule, no vplyv omamných látok pod ktorými sú počas celého filmu im to vôbec nedovoľuje. Jedine tak sa dajú vysvetliť tie dialógy, ktoré vo filme vedú. O tom, že zmysel či logiku by vo filme nenašiel ani trikrát osvietený Budha nemá zmysel ani zapochybovať. Rozmýšľam, za čo dávam tú hviezdu. Asi za to, že som film bez problémov dokukal a slušne sa aj pobavil. Na echt béćkovitosť však ani zďaleka nemá. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Na Zemi dopadají meteoroidy. Tu bez varování ničí auta nebohým švýcarským důchodcům, tu straší nic netušící žirafy v Africe, které se polekají tak, až z toho upustí koblihu. Ovšem vše je pouze zlověstná předehra. K Zemi se totiž řítí obrovský asteroid, který nikdo nevidí, protože je skryt za asteroidem jiným, který Zemi neohrozí. Skrytý asteroid vidí pouze černá doktor Taylorová, kterou tato skutečnost znepokojí tak silně, že kdyby byla žirafou v Africe, určitě upustí koblihu velikosti Manhattanu. Neviditelný asteroid dosahuje, dle Taylorové, minimálně velikosti Texasu, což je, pro neznalé, nová plošná jednotka, často zmiňovaná v amerických katastrofických filmech. (Další americké plošné míry jsou ještě velikost Rhode islandu a velikost Manhattanu.) Taylorová proto neprodleně informuje vyšší místa. Tam se jí však vysmějí s tím, že na univerzitu jí vzali beztak pouze díky sportovnímu stipendiu, což jí rozruší tak moc, že kdyby byla žirafou v Africe, určitě upustí koblihu velikosti Rhode islandu. Svůj boj o přežití lidstva však doktorka Taylorová nevzdává a kontaktuje Richarda Donovana, který pracoval na vývoji obrovsky výkonného laseru, až by našinec předpokládal, že k jeho provozu by nestačil ani výkon všech elektráren v USA. Pomůže Donovan doktorce Taylorové, nebo je podělaný strachy tak moc, že kdyby byl žirafou v Africe, upustí koblihu velikosti Texasu? Přesvěčte se sami... ---- Pro milovníky špatných filmů místy hodně zábavný film, kde herecky vynikl zejména Antonio Sabato mladší, který je ještě horší, než je u něj obvyklé. Připouštím, že některé snobské diváky film může tak znechutit, že kdyby byli žirafou v Africe, určitě upustí koblihu neznámé velikosti... - Zasloužených 90 %. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale já se u toho naprosto skvěle bavil. Tak připitomělý scénář se jen tak nevidí. Vysál sem (na takový film) povinných pár pivek a nepamatuju si, kde bych se tak nasmál v poslední době. Obzvlášt ten typan co hrál toho generála byl absolutně skvostnej, toho bych chtěl vídat ve filmech častějc. Dal bych i pět hvězd vzhledem k tomu jakou zábavu mi film poskytl, ale vzhledem k jeho absolutní imbecilitě víc než tři nemůžu :) ()

rubik1 

všechny recenze uživatele

Už tak dlho som sa bál že neuvidím v telke zas poriadnu hovadinu ale chvalabohu tento film ma z čakania vytrhol. Tu nie je čo riešiť: herecké obsadenie - odpad scenár - odpad logickosť príbehu - odpad Takže 1* dávam len kvôli tomu, že som túto debilinu vydržal pozerať až do konca aby som v "napätí" zistil že naši "hrdinovia" v poslednej sekunde zachránia zem pred katastrofou :D:D:D:D:D ()

Cement73 odpad!

všechny recenze uživatele

Experimentálny laser sa začína prehrievať, hrozí "overload" jak prasa... Zlý generál drží ruženec a modlí sa, aby sa podarilo zostreliť asteroid, ktorý nikto ani len nevidí (okrem napätých divákov)... Strojovňa laseru (mimochodom muzeálna vodná elektráreň) začína vibrovať trasúcou sa kamerou a iskry z ohňostroja za 2doláre jeden... Všetci sme napätí, asteroid zničený, vojaci, ktorí o ničom netušia, zrazu skáču od radosti a nakoniec si pani doktorka z výskumného ústavu neexisujúcich asteroidov príde k hrdinskému majorovi s ponukou "kvalitního sexu"... 😄😄😄 kto na toto dal prachy nechápem. ()

ing.man odpad!

všechny recenze uživatele

Hláška z filmu: Hlavní představitelka filmu stojí u plotu základny s triedrem v ruce a ptá se: "To je ta základna?"........ A strhující ohňostroj ve strojovně na závěr mě taky fakt pobavil.... ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

Efekty mizerné podobne ako herci, nelogické a plné chýb a trápnych dialógov ale či to je úplne na odpad?Fakt sa neviem rozhodnúť či to bolo na odpad. Ak by to bolo, tak by som asi neváhal, takže 1*. VIDENÉ 1x ()

danielwanderer odpad!

všechny recenze uživatele

Varovanie: Tento film nieje vhodný pre nikoho, ani pre toho, čo má za inú možnosť monoskop. 100 krát videný príbeh o asteroide, ktorý je tu zakopaný totálnou nelogickosťou, lacnými kulisami a mizerným hereckým odsadením. Snáď len 2 sekundy renderovej animácie laseru vizerali k svetu. Jasný adept na známku, ktorú dostal. ()

Carter21 

všechny recenze uživatele

Šílena blbost.2 vojaci a 2 vědci přemužou celou vojenskou základnu která skrýva laser schopny rozpulit měsíc a v poslední možné sekundě zachrani svět před asteroidem.A k tomu pajdavy psycho general který se je snaži za každou cenu zastavit ()

Reklama

Reklama