Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl - Série 1

(série)
USA, (2005–2006), 8 h 51 min (Minutáž: 22–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Nadine Velazquez, Eddie Steeples, Leo Fitzpatrick, Gregg Binkley, Dale Dickey, Trace Adkins, Frank Collison (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Obsahy(1)

V priebehu rokov 2005 až 2009 bol natočený americký komediálny televízny seriál Volajú ma Earl. Prvá séria pozostáva z dvadsiatichštyroch epizód. Earl Hickey (Jason Lee) si spísal zoznam všetkých zlých skutkov, ktoré počas svojho ľahkovážneho života napáchal a chce ich všetky odčiniť, alebo sa za ne aspoň úprimne ospravedlniť, aby očistil svoju karmu. Po boku mu vždy verne stojí jeho mladší brat Randy (Ethan Suplee). Za to jeho bývalá manželka Joy (Jaime Pressly) sa za každú cenu snaží dostať ku peniazom, ktoré vyhral tesne po ich rozvode a skomplikovať mu jeho snahu stať sa dobrým človekom. Aj keď to má Earl ťažké, nevzdáva sa. Karma dala jeho životu nový zmysel. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (6)

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

skvely sitcom so skvelym obsadenim a originalnym nametom. Kazda jedna postava je perfektne vykreslena a odskrtavanie zo zoznamu je fakt napadite. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniální úvodní série, kde je nejen definována neméně geniální zápletka celýho seriálu [konej dobro a dobro se ti vrátí, neboli karma], ale který je zároveň naprosto perfektní feel-good seriálovou analogií o předsudcích, nevěře, chybě v komunikaci jak mezi kámoši tak členy rodiny, posedlostí workoholismem, alkoholismem, hazardem a krásou, iluzi americkýho snu celkově, a zkrátka issues, který řešíme takřka každodenně – což jsou témata, který [vzhledem k době vzniku] se v seriálech podobnýho ražení [tedy sitcomech pro mainstreamový americký publikum] ještě nevyskytovali. Nadčasovej seroš!  ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2005 až 2009 bol natočený americký komediálny televízny seriál "Volajú ma Earl" (My Name Is Earl). Boli vyprodukované štyri série, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat šesť samostatných častí. Prvá séria pozostáva z dvadsiatich štyroch epizód. Earl Hickey si spísal zoznam všetkých zlých skutkov, ktoré počas svojho ľahkovážneho života napáchal a chce ich všetky odčiniť alebo sa za ne aspoň úprimne ospravedlniť, aby očistil svoju karmu. Po boku mu vždy verne stojí jeho mladší brat Randy. Za to jeho bývalá manželka Joy sa za každú cenu snaží dostať ku peniazom, ktoré vyhral tesne po ich rozvode a skomplikovať mu jeho snahu stať sa dobrým človekom. Aj keď to má Earl ťažké, nevzdáva sa. ***** ()

Galerie (97)

Zajímavosti (12)

  • V epizodě se objeví Ford Mustang Hardtop z roku 1965 (ve stavu před renovací představovaný vozem o rok novějším) a Pontiac Firebird Trans Am ročník 1977 Billyho Reeda (Timothy Olyphant). (J.F.B.)

Reklama

Reklama