Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jmenuju se Earl Jehosaphat Hickey (Jason Lee) a začala na mně dopadat špatná karma zrovna ve chvíli, kdy jsem vyhrál 100 000 $ v losu. Proto jsem se rozhodl, že to změním a sepsal jsem si 260 špatných věcí, které jsem za svůj život udělal. No a jako první skutek jsem se rozhodl zlepšit život Kennymu Jamesovi, kterého jsem v dětství šikanoval. Po delším pozorování jsem zjistil, že je Kenny osamělý a jednoduše mu chybí druhá polovička, se kterou by mohl sdílet život. Však já mu někoho najdu! (Sayko)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2005 až 2009 bol natočený americký komediálny televízny seriál "Volajú ma Earl" (My Name Is Earl). Boli vyprodukované štyri série, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat šesť samostatných častí. Úvodná, v poradí prvá epizóda z prvej série nesie názov "Pilot" (Pilot). Earl Hickey je flákač a zlodej. Žije v obytnom prívese s nevernou manželkou Joy, dvoma deťmi, ktoré nie sú jeho a so svojím mladším bratom Randym. Jedného dňa vyhrá stotisíc dolárov. No len pár sekúnd potom ho zrazí auto. Keď je hospitalizovaný, tak sa s ním Joy náhle rozvedie. Earl si uvedomí, že vedie zlý život. Rozhodne sa, že sa polepší a odčiní všetky krivdy, ktoré napáchal. Začne tým, že pomôže Kennymu Jamesovi, ktorého šikanoval na základnej škole. **** ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Co se stalo, Earle?" "Karma, Randy, karma zapracovala." ____________ Naprosto geniální pilot, kde je nejen definována neméně geniální zápletka celýho seriálu (konej dobro a dobro se ti vrátí, neboli karma), ale který je zároveň naprosto perfektní feel-good analogií o předsudcích, nevěře, homofobii a coming-outu (scénka z gay baru boží!) - což jsou témata, který (vzhledem k době vzniku) se v seriálech podobnýho ražení (tedy sitcomech pro mainstreamový americký publikum) ještě nevyskytovali. Nadčasovej pilot! ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších pilotů, které jsem viděl. Bylo to svižný, informující a vtipný. Co víc si přát? Snad jen ať Earl splní všech 260 prohřešků a jeho karma se vrátí k dobrýmu! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama