Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Earl se po dlouhém pročítání svého karmu napravujícího seznamu rozhodne, že si prodlouží život. Skončí s kouřením a tím se omluví všem, kterým jako pasivní kuřák znečišťoval plíce. Do úkolu se ale vloží matka jeho kamaráda, kterého zavřeli do vězení Earlovou vinou. A vzhledem k tomu, že chce Earl svému kamarádovi a jeho matce pomoct vynahradit čas, který strávil ve vězení a matka bez svého syna, tak se rozhodne, že kamarádovu matku (a zároveň sebe) odnaučí kouření. (Sayko)

(více)

Recenze (3)

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který nemá chybu. Zase se našly scénky, u kterých jsem se zasmál a i když jde o klasický americký sitcom, má určitě něco víc, než ostatní. Nějakou jiskru, možná herecké výkony, možná kamera.. no něco na tom určitě bude :) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2005 až 2009 bol natočený americký komediálny televízny seriál "Volajú ma Earl" (My Name Is Earl). Boli vyprodukované štyri série, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat šesť samostatných častí. V poradí druhá epizóda z prvej série nesie názov "Quit Smoking" (Earl prestáva fajčiť). Earl začne pracovať na stodruhom bode zo svojho zoznamu. Chce prestať fajčiť. Ukáže sa však, že to sám nedokáže. Preto k tomu priberie aj matku svojho kamaráta Donnyho Jonesa, ktorý namiesto neho odsedel dva roky vo väzení. Tým, že aj ju odučí fajčiť, predĺži jej život minimálne o tie dva roky, ktoré trávila bez svojho syna. Earlova ex-manželka Joy nájde jeho starú video záveť, kde jej odkazuje všetok svoj majetok. Takže je presvedčená o tom, že zdedí aj peniaze, ktoré nedávno vyhral. Preto sa ho pokúsi zavraždiť. **** ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama