Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

marlboro

Jak říkám, devět. Představa, že se to samý bude dít dalších 87 mě vyděsila :D. (Hodně recenzentů právě tohle seriálu vytýká.)

na příspěvěk reagoval marlboro

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Hmm, tak ne. Mně tohleto nestačí. 96 epizod vařenejch z jednoho nápadu? Mně stačilo 9 dílů, některý fláky fakt dobrý, to uznávám, jiný ale trapný a celkově tohle nepotřebuju natahovat na všechny položky Earlova seznamu. Jednou mě fakt bavil sitcom. Byl britskej, měl pár dílů a byl skvělej - Miranda. Někam se vyvíjel a v pravou chvíli skončil. Dávám dvě, ale chápu, že někomu to sedlo mnohem víc.

na příspěvěk reagoval marlboro

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

hippie2222

Je to komedie, právě o tom to je. Je naprosto debilní a vtipný, že retard Randy chodí s kočkou Catalinou.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Teprve to zkouším, není to asi úplně pro mě, i když některý fóry jsou dobrý, proč ne, oddechovka. Ale co mě hrozně ruší je absolutní nepravděpodobnost soužití největšího retarda ve městě (Randy) s největší kočkou (Catalina) tamtéž, tenhle "vztah" je jedno velký wtf. A to by ve čtyřhvězdičkovým čemkoli bejt nemělo.

na příspěvěk reagoval Sayko

Dandus125CZ

Dandus125CZ (hodnocení, recenze)

Tak jsem Earla konečně sjel celého od prvního až po poslední díl. Bohužel závěr s titulkem "to be continued" asi nikdy continued už nebude :/ No, stačí už jen doufat, není to první a ani poslední seriál,který má otevřený konec, bohužel.

Uživatel Dandus125CZ smazal svůj příspěvek.

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

Tak jsem po čase zase dokoukal a zas mě akorát štve že už nemá pokračování :( čím více let přibývá, tak tím je pravděpodobnost menší a menší :( sakra 

Djoker

Djoker (hodnocení, recenze)

Podle toho co tady čtu, tak Earl ještě není úplně mrtvý. Neříkám, že s tím cliffem na konci čtvrté série nemůžu žít, ale příjde mi to jako hrozná sviňárna na diváka, když tomu pak dali stopku. To přece museli vědět, že to je možná poslední série. Asi to nemělo úplně nejlepší sledovanost už u třetí série, tak mohli mít připravený alespoň dva závěry. Nevím, jak se k tomu staví v USA diváci, ale nechce se mi věřit, že se neozvou...

brian78

brian78 (hodnocení, recenze)

V nejakom rozhovore s Jasonom Lee  hovoril, že bola veľká škoda nedokončiť seriál a tak by rád na koniec spravil nejaký film, ale že nemá čas, finnancie a podobne. Takže sa možno filmu dočkáme (aj ALFa dokončili filmom až po niekolkých rokoch). Tento rozhovor je necelé 2 roky starý, takže uvidíme.

Clearboy

Clearboy (hodnocení, recenze)

MikeCool

Ja si pamatuji, ze nekde byl rozhoovor s Jasonem Lee, kde tvrdil, ze shani penize, jelikož by rád Earla nějak dokončil na vlastni pěst. Myslim to bylo na IMDb, ale nevim...

na příspěvěk reagoval Rugero

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Taky si na to pamatuju, protože sem to hledal, když jsem dodíval seriál, ale řekl bych, že od té doby je už skoro 100%, že nuc nebude  ... bohužel.

 (hodnocení, recenze)

MikeCool

teďka sem samozřejmě nic nemohl najít, ale pokud si vzpomíná tak se tady o něm jednu dobu vášnivě diskutovalo... a film být měl, ale vzhledem k tomu, že je nějak ticho po pěšině bych v to už moc nedoufal!

na příspěvěk reagoval jarkolar

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Neklikejte na to tomu kreténovi. Je to jenom špinavej spamer. Hází tu kravinu kam se dá...

na příspěvěk reagoval Clearboy

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Tydlidáš

Tydlidáš (hodnocení, recenze)

Dromed: No jen sem chtel dodat, ze pokud je to tak napsane v programu tak je to dost podstatny, jelikoz je to jeden z distribucnich nazvu... Tim padem se to nekde tak vysilalo a pro lidi by bylo urcite fajn to pod tim nazvem tady najit...

O pravopis u nazvu vubec nejde, v podstate nejde ani o presnost prekladu... Kdyz nejakej sulin, kterej tomu v televizi veli uzna za vhodny udelat debilni preklad nazvu tak je pak potreba to tak zde mit, aby bylo mozny film najit i pod treba debilnim ceskym prekladem....

No a takovejch BLBEJCH prekladu sou u filmu mraky ;)  http://www.csfd.cz/film/33419-pruserari/

Ben111

Ben111 (hodnocení, recenze)

Blbá diskuze taky diskuze :D ... Měli to přeložit Moje jméno je Earl :D

Dromed

Dromed (hodnocení, recenze)

Můj původní příspěvek byla otázka, jestli to náhodou není blbě, nikoliv tvrzení, že je to blbě.Teď vím, že není. Jenom prostě Cool chtěl být v něčem víc Cool než tvůrci seriálu. A to je podle mě stejně blbě a to je můj názor , který mi už nikdo nevyvrátí.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Dromed: Nejsem útočnej. Pouze ti dávam jasný fakta. Že tam hrubka neni vim. Pokud se ale nepletu byla tady řeč o českym, ne origo názvu. A ne nemohl jsem si to odpustit. Dal jsi sem jedinej příklad kde je to napsaný spisovně. Proto jsem ti dal protiargument v podobě několika jinejch stránek. Zavedl jsi diskuzi tak proč se čertíš že s tebou nikdo nesouhlasí a dostáváš jasný fakta jež tvuj názor vyvrací ?

Dromed

Dromed (hodnocení, recenze)

Já třeba na seriály z Cool dabingem nekoukám, tak proč bych měl snášet jejich blbý překlad? Na Earla jsem se koukal v originále z titulky tak jsem to, že to tak schválně stupidně přeložili zjistil až potom. Ale jestli je to oficiální překlad tak budiž. Většina přeložených názvů jak u filmu tak u seriálu stojí za vyližpůlky.

Dromed

Dromed (hodnocení, recenze)

Žralok: Vím že si "žralok" ale nemusíš být hned tak útočný. Já vím, že to Cool přeložil takhle. Jenomže v originálním názvu žádná taková hrubka není. Takže si to milý Cool vycucal z prstu. Chtěl jsem jenom zavést diskuzi protože mě to skomolení názvu celkem štve a tohle - "Jelikož všude je to stejně tak asi to maj všude blbě. Jen serialzone vládne že jo ? " sis mohl odpustit to je jako diskutovat na základní ne zrovna nedělní škole.

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama