Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (760)

kinej 

všechny recenze uživatele

Přeci jen dám plný počet. A to proto, že po téměř shlédnutých dvou sériích si díly stále drží skvělý humor a skvělé zápletky. Sice už to není taková legrace, ale pořád jsou to dvě série nabité prčou a skvělými postavami. V každé dvacetiminutové epizodě se toho stane tolik, že má divák pocit jakoby sledoval celovečerák. Earl, Joy a Darnell nemají chybu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám štyridsiatku na krku. Celý život som prežil ako povaľač, drobný zlodej a špekulant. Vyviedol som veľa vecí, ktoré zaťažili moju karmu. Svojimi výčinmi som si ju zaprasil až tak, že keď sa jedného dňa na mňa usmialo šťastie a vyhral som v lotérii sto tisíc dolárov, vzápätí ma zrazilo auto a výherný tiket sa stratil. Zmizol. Vtedy som usúdil, že je to karma. Moja nečistá karma si vybrala svoju daň. Treba ju znova očistiť. Spísal som si dlhý zoznam skutkov, ktoré musím odčiniť alebo sa za ne aspoň úprimne ospravedlniť. To zaručene pomôže. Pevne pri mne stojí môj jednoduchý, ale verný a dobrácky, brat Randy. Zato moja bývalá manželka Joy, s asistenciou svojho súčastného partnera Darnella, sa mi snaží moje rozhodnutie všemožne skomplikovať. Mám to skrátka ťažké, ale zvládnem to. Mimochodom, „Volajú ma Earl“. Earl Hickey. ***** ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Jiné a z počátku originální, jenže problém tkví v tom, že nemůžete za originální považovat do nekonečna něco, co je čím dál tím víc stejné po x sérií... a tak se ze zajímavého počinu stává všední podívaná, kde vám nevadí, že vynecháte několik minut z jednoho dílu, posléze díl celý, až vám je nakonec úplně jedno, že nějaký seriál vůbec běžel a nakonec i skončil. Škoda. 68% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nápad s karmou je podľa môjho názoru kongeniálny a je neuveriteľné, že s tým nikto neprišiel už dávno, nakoľko sa jedná o nevyčerpateľnú studnicu nápadov ergo epizód. Zároveň tvorcovia udržali mieru vulgárnosti v prijateľnej rovine a nimi vybraný casting je presnejší než nová kalibrácia základnej jednotky hmotnosti. Škoda, že americkí diváci tomu dopriali iba 4. série. Ale karma im to vráti. Nešťastníkom. :-) (14.1.2013) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V poslední době oblíbený seriál,který si najednou získal velikou základnu fanoušků,já na něm bohužel nenašel nic převratného.Jako hodně lidí nepříliš zaujalo Jak Sem Poznal Vaši Matku,mě nezaujal Earl.možná je to i tím,že nemám příliš v oblibě Jasona Lee.Humor mi přijde neskutečně suchý a postavený na jednom stabilním kameni,že Randy je tak trochu retardovaný,to mi bohužel po pár dílech nepřišlo moc vtipné.Podle mě seriál potřebuje prostě sympatické postavy a mě v Earlovi není sympatická ani jedna.Téma,na kterém je seriál postavený,šlo taky určitě vyždímat víc.Sem tam sem se usmál a oceňuju skvělý soundtrack,jinak je to podle mě šedivý průměr.60%. ()

Galerie (401)

Zajímavosti (51)

  • Darnellův (Eddie Steeples) otec (Danny Glover) po rozepři pronese: "I'm getting too old for this crap." ("Na tyhle kraviny už jsem starej."). Jde o odkaz na stejnou větu, kterou pronáší Gloverova postava ve filmové sérii Smrtonosná zbraň (od r. 1987). (Mr.Bulanek)
  • Když policie přijde do bytu Darnellovy (Eddie Steeples) babičky a najde v jeho pokoji několik rostlin marihuany, tak Darnell jednu z nich vezme a uteče oknem. O pár minut později, když ho policie spatří na ulici, už ale nese rostliny dvě. (newer_more)
  • Epizoda měla mít pokračování v 5. sérii, která ovšem kvůli klesající sledovanosti nevznikla. (LEGACY)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama