Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Horor o mladém manželském páru na svatební cestě. Jednoho dne, když se procházejí po pláži, je Danny napaden neznámým mužem, kterému z pusy teče krev a hnis. Danny je v kritickém stavu, ale najednou se probere a zdá se být v naprostém pořádku. Nicméně jeho žena Denis zjistí, že zase tak úplně v pořádku není. Ukazuje se, že z Dannyho se stala zombie, není to však tupé zvíře ve stylu Noci oživlých mrtvol. Virus je spíše jako rakovina, rozežírá nakaženého postupně. Denis se bude muset vyrovnat s tím, že Dannyho pomalu ztrácí a samozřejmě také s jeho neovladatelnou touho po lidském mase. (topr harley)

(více)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čakal som trochu viac, lebo počas prvej polovice ma to miestami nudilo. Manžel-zombík dostane chuť na ľudské mäso, sem tam niekoho pohryzie alebo zožerie, ináč sa tam nič výraznejšie nestane. Ku koncu to už bolo lepšie, lebo konečne nadobudol tú správnu mŕtvolnú podobu, ktorá to vyťahuje aspoň na priemer. Boli tam aj nejaké krvavé scénky, ale mohlo ich byť viac. Ako komédia mi to však veľmi nezafungovalo, ale to mi vadí najmenej. Pre mňa je práve toto čistá jednohubka, na jedno pozretie celkom fajn, ale už sa k tomu určite nevrátim. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji zombiemovie,ale tuhle sračku by nevydejchal ani můj spolufanoušek zombíků Hekr. A právě takové snímky tento žánr zadupávají pod zem :-((( 0% ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Určitě si to v budoucnu už nepustím. Na druhou stranu nemohu říct, že by to byl až nehorázně špatný film. Prostě je to film, který si pustíte a díváte se na něj a najednou sou závěrečné titulky…. Pro milovníky daného žánru možná nadprůměr… ()

Reklama

Reklama