Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž je uväznený v uzavretom priestore, pripomínajúcom úzku šachtu a márne pátra v pamäti - ako a prečo sa tu ocitol. Priestorom sa ozývajú desivé zvuky, chvíľu ho dokonca akási neznáma sila vlečie po zemi a udiera do hlavy. Po čase objaví zmasakrované ľudské mŕtvoly a medzi nimi jediného živého človeka, neznámu ženu, ktorá je odhodlaná nájsť východ z tejto hrozivej pasce. Zdá sa, že cesta von vedie cez nádrž plnú krvavej vody s torzami ľudských tiel... (Nick Tow)

(více)

Recenze (39)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

No, nič moc a to som sa na to celkom tešil. Chlapík sa prebudí uveznený niekde v podzemí tmavom ako Luník IX napoludnie a vôbec nič si nepamätá. Chvíľu sa plazí, potom sa zahrizne do rúry na stene, posúva sa ďalej, zuby mu škrípu o kov a do hlavy ho bije dáke kladivo. Zatiaľ vcelku fajn a ešte sa to zahustí keď nájde nejaké zmasakrované telá. Nájde tu bohužiaľ aj jednu živú osobu s ktorou sa potom nevyhnutne začne vykecávať. Ich filozofické hlody síce ladia s absurditou celej situácie, ale lepšie by bolo bez nich. Plávanie kanálom medzi rozsekanými údmi to zasa pekne rozfofruje, nanešťastie však nasleduje záverečná "pointa" z rodu WTFUS MAXIMUS ktorá nadobro zabíja výsledný dojem z toho celého. Ak má niekto nejaké podozrenie čo to znamenalo, nech sa hlási u docenta Chocholúšika, ten už z neho tie utkvelé predstavy vyženie. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Žádný jiný film nezachycuje klaustrofobickou atmosféru jako tento. Sledování Haze je vyloženě nepříjemné, což je na jednu stranu pro horor skvělou vizitkou, na stranu druhou nepříjemnost sledování Haze bohužel pramení i z toho, že ve většině filmu není nic vidět. Ano byl to sice definitivně záměr, který plní svůj účel - nicméně jej plní až příliš. Krapet více světla a drobet snesitelnější úhly by na síle noční můry vůbec neubraly. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Zvuky a závěrečných 5 minut - to jsou výrazné klady filmu, ze kterých se vám minimálně naježí vlasy. Všechno ostatní jsem ale bohužel přes tu tmu neviděl, tudíž jsem ani nepobral pointu a to nepočítám prapodivný dialog mezi mužem a ženou uprostřed toho temna. Každopádně svoji hororovou sílu to nepochybně má, vo tom žádná. 40% ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

No není to nejhorší. Mezi sklepní dramata vežněných nebožáků patří určitě Haze k těm lepším kouskům. Vyzdvyhuje jej jeho nápaditost. Bohužel právě zpracování je zároven i to co jej pohřbívá. Japonci točí divné veci a Tsakumoto je mistrem v tomto oboru (= Tetsuo, co dodat ...). Ale tohle bylo zase až přepálené. Navíc velmi nedávno jsme videl jiný kraťas s podobnou tématikou = Fair Haired Child z miniserie Masters of Horror a Haze za timhle dost pokulhává. ()

lillien odpad!

všechny recenze uživatele

Mít slušného kameramana, čerstvý dojezd po LSD, dva dobrovolníky a atomový kryt, natočíte takovou krávovinu taky. Bohužel jsem se jako obvykle netrefila, když jsem chtěla dát šanci asijskému hororu. Artová nuda s nepatrnou špetkou ohavnosti, ale poutavé asi jako oběd z řasy kombu (asijské, tváří se originálně, ale je to slizké a nechutné). Uspokojí jen velmi specifické publikum nebo zanícené uživatele halucinogenů. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama