Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Nárožný v malé televizní komedii o mezilidských vztazích. Malá televizní komedie Jiřího Justa a Hynka Bočana ukazuje, co všechno může potkat nájemníky jednoho pražského domu, když v něm zavládnou instalatéři. Oprava stoupaček, to znamená rozkopané koupelny, záchody, kuchyně – zkrátka dům bez vody. Nájemníci, kteří si ještě před několika dny byli cizí, jsou ze zcela pochopitelných příčin donuceni žít kolektivněji, což samo o sobě přináší množství nečekaných situací a zápletek. V hlavních rolích se představí Jana Hlaváčová, Petr Nárožný a Josef Kemr. (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Petr Nárožná je prostě king a scény kdy jim do byt chodí Kemr jdou na chechtovody poměrně nekompromisně, krásně gradující , scénou "podívejte tady mu hraje hudba" . ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"To je Lehár!" - "Né, to je takovej spinač. Malej." Vcelku příjemná, trochu sušší komedie, která jako by snad chtěla navodit atmosféru podobnou o dva roky staršímu Kulovému blesku. Nebo se mi to jen zdálo? ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Popelnice jsou přecpaný, musíš s tím trochu úsporně, s tím smetím, lidi to presujou, ty to snad čechráš! Nedostižný Petr Nárožný v klasické roli puntičkářského manžela a domácího koumáka povyšuje tuhle jinak nepříliš sofistikovanou televizní komedii na slušnou zábavu. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

"Popelnice jsou přecpaný, musíš s tím trochu to...úsporně, s tím smetím, lidi to presujou, ty to snad čechráš!" ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Socialistické soužití ve své nejčistší podobě. "Pani, zejtra ráno kdyby moh bejt někdo doma, my přídem." Jó, to není jak dneska, kdy od RWE dostaneš anonymní lístek do schránky měsíc předem :-) Neskutečná Jana Hlaváčová, která kolem čtyřicítky byla na vrcholu půvabů a hereckého mistrovství. Bonusově velmi poetická pointa. Ale stejně, víc jak nad tři jít nemůžu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusna a piemerna normalizacna komedia op medziludskych vztahoch. Medziludske vztahy sice nepatria do vseobecneho rozhladu, tam patri Staroveky Egypt, mezopotamia, Imperium Romanum, ale niekedy dokazu spravit cirociry masaker v ludskom zivote : 68 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

"No ty snad ty odpadky čechráš." Zajímavá situační komedie o partě instalatérů v jednom domě. "A zítra zůstaneš doma ty, no tak to né, doma budeš ty. Kolik vyděláváš? No vidiš, dobře tak já zejtra nahlásím, že si beru volno." Petr Nárožný v roli coby kutilského chlapíka, žije v manželském spojení s Janou Hlaváčovou, která ho imrvére péruje. Komplet zakončuje Josef Kemr, který nejdříve svým zvoněním, později šmajdáním, jde dvojici na nervy. Oprava stoupaček je ale oprava stoupaček. 55% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Celkem nechapu tak nizke hodnoceni, marne uvazuji o humornejsim televiznim filmu. Manzelske hadky mezi Naroznym a Hlavacovou (ta podala snad svuj nejlepsi herecky vykon) jsou nezapomenutelne. Stejne tak jsou krasne vykresleni i remeslnici v socialismu, zde tedy instalateri a jejich oprava stoupacek. Do toho soused ze stare skoly v podani Josefa Kemra a na svete je inscenace, kterou chci videt znova. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Spíše hořká komedie podpořená dobrým scénářem, parádní režií a nadprůměrnými hereckými výkony. Jedinou výhradu mám k vynálezu který hrál stále tu samou písničku-v té době nerealizovatelné, navíc tam paní domu praví, že hraje rádio...:) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tato malá televizní komedie se opravdu povedla. Nárožný s Hlaváčovou hrají jak o život, hádky jsou naprosto skutečné a argumenty každého z nich moc vtipné. Také vedlejší role pana Kemra je moc pěkná a srdceryvná. Je to zábavnější než řada celovečeráků. Hudba: Jiří Václav ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Osobně nemám rád ve filmu tyhle vysoce konfliktní vztahy. Nárožný s Hlaváčovou na sebe celou dobu štěkají jak psi a do toho přichází chudák Kemr- stařík ze staré školy, který se pokusí vnést trochu tepla do již vychladlé domácnosti. Poselství chápu, ale minulo mne.50% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Kapesní komedie stará jako já sám ukazuje, že problémy se sousedskými vtahy tu byly, jsou a budou asi navždy. Každopádně ústřední trojka zajistila, že to je koukatelné a jako bonus super instalatéři: "Dáte si kafe?" "Ne, díky, my máme pivo..." ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Televizních komedií na téma socialistického soužití v panelácích byla natočena celá řada, tuhle dostává do nadprůměru herecké obsazení, zejména famózní Kemr. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Mne se to libilo. Je to takova docela mila story s vynikajici, hadajici se dvojkou Narozny - Hlavacova. Ta (nejen za tento vykon) poputuje do me pristi top10, to uz ma jiste... :-) ()

Reklama

Reklama