Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Antonio (John Leguizamo - Moulin Rouge) má celý život jediný sen chce se stát slavným muzikantem. A tak jednoho dne utíká z prašného mexického příhraničního města a naskakuje do autobusu směr Los Angeles. Tady se mu převrací život naruby ve chvíli, kdy propadá kouzlu krásné a ctižádostivé doktorky Niny (Ana Claudia Talancón - Zločin pátera Amara). Jeho láska k Nině je stále větší, stejně jako obdiv k sousedce Mirabelle (Elizabeth Peña), rozvedené matce dvou dětí a nadané bývalé zpěvačce. Po dlouhém naléhání Antonio Mirabellu přemlouvá, aby se stala členkou jeho kapely a zapojila se do přípravy na soutěž talentů, která jim všem může navždy změnit život. Užijte si kouzelný příběh o nekonečné síle lásky, naděje a snů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Mia... 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky se může zdát málo, ale musím říct, že tohle jsou vážně pěkné dvě hvězdičky. Příběh hezký, hudba naprosto okouzlující, ale časté vložené taneční (hudební) scény, ne až tak patřící do kontextu, mi opravdu kazily dojem z filmu. Ty scény samotné byly hezké, ale obtěžovaly při ději. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Tempo vyprávění je jako hispánská mentalita: žádný spěch, klídek, pohoda. Vyvarujte se proto, že byste Americký sen sledovali sami po náročném dni – zřejmě by vám hrozilo akutní usnutí. Líbit se to bude hlavně těm, kdo mají rádi hispánské rytmy. Pro ostatní to bude nedokoukatelná záležitost. S blížícím se koncem je totiž hudby tolik, že suverénně vytlačuje samotný děj na úplný okraj. Tudíž žánrově bychom to mohli vymezit jako písňové pásmo s romantickou dějovou linkou, která je ale podána hodně povrchně a banálně. Ostatně jako celý příběh, „vykostíme-li“ z něj hudební vložky. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Je hodně povolaných, ale málo vyvolených. Přesto každý člověk musí věřit, že on je ten vyvolený a udělat vše pro to, aby to byla pravda. Hezký film, který ukazuje, že za svým snem si musíš jít a vytrvat. Líbila se mě atmosféra filmu, latinskoamerická hudba a spousta krásných a pravdivých myšlenek. Jediné, co mě trochu překáželo, byla tendence ke kýčovitosti děje a moc jsem nevěřil ani laskavosti všech lidí. Hezké 3 hvězdičky. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Film nadvakrát překvapivý: za prvé jsme v šoku, jak se může tahle soapka točit v dnešní době, jedině snad, že z antidiskriminačních důvodů dali grant na hispánský film a za druhé: nechápu, jak se takový kýč dostane na seriózní HBO kanál. Neviděla jsem začátek filmu, takže jsem chvílemi myslela, že jde o parodii... Jedna hvězda za písničky. ()

Reklama

Reklama