Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Napínavý thriller, jehož dej se odehrává v prostredí opuštené nemocnice. Do ní vniká skupinka mladých lidí, kterí si tu na svátek Halloween chtejí užít trochu zábavy. Místo toho ale odkrývají zdejší desivá tajemství. Aby odtud unikli, musí spolupracovat... A to nebude snadné. Mezi živé se totiž pripletli i duchové. (oficiální text distributora)

Diskuze

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Wlastně jsem tenhle film nikdy nepochopil i po několikrát opakowaném shlédnutí.....

na příspěvěk reagoval metal.storm

Mesalia

Mesalia (hodnocení, recenze)

celkem nic moc film až na tu krásně olezlou nemocnici, kde by se člověk bál i bez zcvokatělých důchů...film by měl něco do sebe, kdyby tam nedali amatérské herce, kteří naprosto nevěděli o co go záhada je taky to na co byl ten přívěšek na krku jiné než ostatní, když ho tam při každém záběru tak perfektě ukazovali...jedna hvězdička za kulisy...a druhá za odfláknuty přesto hezký námět.

goauld

goauld (hodnocení, recenze)

Takováto slátanina.... no asi jsem už moc náročný, že při sledování tohoto dílka nabývám pocitu, že tvůrce zřejmě sází na degenerovanou americkou mládež, pro které je toto dílko zpřejmě primárně určen. Film vypovídá a prohnilém stavu hororové tématiky v USA. Možná však se mělo jednat o neschtěnou recesi,těžko říct.... ale 150Kč (do kina) bych do tohoto jakohororu nedal.. :-(

antilogic

antilogic (hodnocení, recenze)

Tak tento film ma naozaj sklamal na celej ciare, mizerne hercke obsadenie, mizerny pribeh, jedinu hviezdu davam za to, ze nemal viac ako dve hodiny :)

Reklama

Reklama