Reklama

Reklama

Věda je zábava

(pořad)
  • Austrálie Backyard Science (více)

Obsahy(1)

Cyklus, určený pro zvídavé děti zhruba od osmi do dvanácti let. Přestože pochází až z daleké Austrálie, nenajdeme v něm nic, co by nešlo udělat v našich podmínkách. Řeč je totiž o pokusech všeho druhu s využitím nejrůznějších nepotřebných věcí, zejména použitých obalů, pet láhví, plechovek či novin. Spolu s dětmi si můžeme postavit a odstartovat raketu, zkonstruovat zahradní altánek ze starých novin a lepenky a podniknout spoustu zajímavých pokusů s předměty tak obyčejnými jako třeba rymínko na šaty. Řadu pokusů si určitě budou chtít vyzkoušet i dospělí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Už to tu mockrát padlo ale jsem stejného názoru. Přišlo mi to jako nepovedená Populární mechanika pro děti. Celý moderátorský tým od děti po dospělé mi přišel nesympatický a s Elishou a ostatníma se nemůžou srovnávat. Nicméně triky asi menší děti pobaví a něco přišlo zajímavé i mě. Slabé 2* ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že ty děcka jsem si oblíbila. Bývaly doby, kdy jsem je všechny znala i jménem. Časy se mění a mě už tento pořad nepřijde úplně nejlepší, ale nemůžu říct, že by v něm nebyl nápad. Celé je to velmi dobře udělané. Proč všude cpát jen dospělé? I teď se na to sem tam ráda podívám. ()

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

A sakra, v tý Austrálii musí mít ale dementní děti. Takový hovadiny, co v tomhle pořadu tvořej.... Ať žije PMK ! ! ! ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Jo, když sme byli s kámošema nakalený, tak sme i nejaký ty pokusy zkoušeli. No jo, sranda musí bejt... :) 65 % ()

Pennyzka 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé vynálezy ač téměř nikoho nenapadne si je doma udělat... připadají mi moc komplikované a někdy i zbtečné. Ale jinak je zajímavý sledovat, jak se snaží :P ()

hellequine 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála ucházejících pořadů pro děti. Aspoň podle mě..:) Protože jsem však Populární mechanice dala čtyři hvězdy, zde mohu dát jen tři. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Mě to fakt vždycky bavilo a občas jsem jenom kvůli tomu aji zapl televizu. Jak to ty děcka jenom dělají? Jsou nejlepší. 77 % ()

Reklama

Reklama