Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paul Appelton hodlá předat firmu svému synovci Roderickovi, který se chystá oženit s půvabnou Anne Carterovou. Jeho vlastní syn Clark o firmu nejeví zájem. Paulův právník a přítel Charles Snowdon mu předání rozmlouvá, ale Paul firmu Roderickovi předá. V tentýž den se do rodného města vrátí i Clark, který cestoval po světě a stal se z něj úspěšný podnikatel. Jeho první cesta vede ke květinářce, chce poslat své lásce Anne slunečnice, které má tak ráda. Když se později s Anne setká, řekne jí, že se pro ni vrátil, jak si slíbili. Anne ale dlouhých pět let o Clarkovi neslyšela a oznámí mu, že si bude brát Rodericka Annina matka Winona zjistí, že Anna Clarka stále nosí v srdci a pokud se vdá za Rodericka, nebude šťastná. Celé město si povídá o Clarkově návratu, což se donese i Roderickovi. Jeho matka Edna se snaží dostat Paula z města, aby se nepotkal s Clarkem, dokud nebude mít Roderick podepsané smlouvy o prodeji firmy. I Roderick se snaží Clarka dostat z města pod záminkou překvapení na oslavě Paulových narozenin. Clark se snaží přesvědčit Anne, aby si Rodericka nebrala, a chce jí dokázat, že Clarkovi jde hlavně o firmu (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Příběh nestál za nic, všechno viděno mnohokrát. Co se ale týče malebných záběrů na Londýnské památky, den před písemnou prací z Anglické konverzace na téma Londýn, velmi poučné... ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase taková hrůza to není, abych tomu dala odpad. Je to normální "blablabla" oddechovka pro paní a dívky. Kromě toho Rosamunde Pilcherová je uznávanou britskou spisovatelkou, píšící romány pro ženy. ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tohle se mi vyloženě nelíbilo, ani jako oddechovka a měla jsme pocit, že nai moje matka se tomu nevěnuje tak pozorně, jako jindy. Každopádně za prostředí, za Londýn, dávám jednu hvězdu. ()

Reklama

Reklama