Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který je kombinací televizního seriálu, zábavné show, dramatické hry s více či méně ustálenou formací herců, s kontinuálním příběhem, který se prolíná relativně uzavřenými epizodami a jenž je natáčen na základě improvizace. Jeho důležitým stavebním a kompozičním prvkem je postava tzv. režiséra, který pozoruje a řídí děj z odděleného prostoru a s herci je spojen pomocí mikrofonu a sluchátek. V průběhu děje dává hercům pokyny, kteří tak vytvářejí vlastní příběh, jeho pokyny však kromě publika ve studiu a diváků u televize slyší pouze jediný herec, zatímco ostatní ne. Pořad je licenčním formátem (v originále se jmenuje Schillerstrasse) a v současné době je s úspěchem uváděn již v řadě zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Osobnost Antonína Procházky mě naladila. Improvizace je věc jaká? Dobrá, ale musí se co? Umět!!! Pokud však nova osloví někoho jako je Pepa Carda (kterej má problémy i s tím, deklamovat naučený text) a Katka "Hrachovinová," která to s tím ďiblickým blázněním už přehání asi tak o tisíc procent, na výsledku to poznáte. Podívám se ještě podruhé (a počítám s tím, že to bude stejně hrozné) a následně to zabalím. Pořady nejsledovanější české televizní stanice jsou prostě pořád stejně ubohé, ať se jedná o formát domácí, zahraniční, nebo třeba A4. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

A zase je za tím Televize Nova...Já už si nemůžu pomoct, ale musím se smát. Když se rozepíšu nad všemi těmi pořady, které jsem měl možnost na této televizi vidět, její hodnocení na mě z obrazovky svítí tak černě, jako je tma temná a já prostě nemůžu jinak, než stále dokola otáčet fakt, že Televize Nova je ta nejplodnější televize na největší české sračky u nás, kam se to v širém okolí hrabe. A kdyby jenom tyhle prachbídné seriály, ale jakýkoliv film oni sponzorují, stojí za vyližprdel. Takže pozor. Zvoňte dvakrát! je pořad, který ze začátku vypadá zajímavě, ale jelikož naši čeští herci nedokáží z voleje vymyslet pranic zajímavého a zábavného, dostává tento seriál, opět na prdel a tím ukončuje další lekci toho, jak snadno a lehce Nova dokáže utrácet své finance za kraviny. 0/10 ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Hrachovcová - pro tohohle tvora s nejnižšími pudy existuje jen jedno označení - a jsem slušný člověk, takže vám ho neřeknu.Na žádnou jinou lidskou bytost jsem si nevypěstoval větší averzi a nenávist jako na tuhle trapnou, otřesnou chucpe!Při pohledu na ni si okamžitě představuji co by s ní dělal Bundy (ten by jí ukousl víc než prsní bradavku), Dahmer (byl jen na chlapečky, ale myslím, že by ji začal porcovat už na ulici) a další fajn chlapi...Ta ženská je blbá jak tágo(IQ 120? To je urážka všech mongoloidů ... za tímhle žertem následuje Kateřinin smích - jako porouchaná ždímačka) - viz její otázka na mluvčího sdružení 4%: "A vy, když mluvíte za ty homosexuály, jste i vy teplý?" Její mluva, výrazy, gestikulace, grimasy - hnedka šahám po dopisní bombě...Co říkáte? Zvoňte dvakrát mám rozebírat?Bych se na vás vybodl - všude kde se Kateřina ukáže a vůbec otevře tu svoji nevymáchanou pusu(dorazila mě se svými vtípky před reporáži o Hlinkovi...být hokejový fanda a muslim, vyhlásím ji džihád!) musím automaticky hodnotit odpadem a píchnutím špendlíku do necudných partií Hrachovcovské voodoo panenky ()

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

Koncentrovaná hrůza.. Odpad od sklepa až na půdu, zoufale nevtipná a bolestivá křeč několika českých neherců (od Hany Ševčíkové bych čekal trochu víc, ale asi je to jako v tenise, když je váš partner o hodně horší, kazí to i vaši hru), a neporadí si s ním ani Kačenka Hrachovcová, která je jediným světlým bodem programu. Na druhou stranu, tahle chytrá krásná slečna je opravdu velice sympatická. Kdyby tam byla jen ona sama (takové one woman show), hodnocení by bylo nepochybně vyšší. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Když už se Nova pustí do něčeho, co vybočuje z její konzervativní politiky, tak to totálně produkčně zvoře. Superstar, On je žena! a napsled Zvoňte dvakrát! Režisér Polesný obsadil herce, kteří jsou opravdu schopní pohotové improvizace a musím říct, že někteří mě tím hodně překvapili. Půdorys mazaně odkazuje na sitcom Přátelé... Jenže spousta věcí se nedomyslela - herci neměli úplně jasno v tom, zda mají hrát sebe nebo se do něčeho stylizovat, pokyny Antonína Procházky byly evidentně připravené dopředu, takže nevycházely ze situací, ale naopak: když už si herci rozjeli něco svého, pokyn moderátora vrátil všechno zpátky na start. To už nemluvím o nemístném politikaření (trapná návštěva M. Kocába, úkoly jako "Přesvědčíš ostatní, že o patro níž bydlí Paroubek" atd.) Takže první dva díly byly hodně zmatené. Časem se ale protagonisté sladili, troufli si i na větší nadsázku a přestali se spoléhat jen na pokyny shora; začali improvizovat na vlastní pěst. Pátý díl, který začal Hančinou chřipkou a absurdně vygradoval až ke kolektivnímu zpěvu hymny ČEZu, byl k popukání. A právě v tu chvíli, kdy už se všichni zabydleli, to Nova zrušila. :-) Typické. 60% ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Do háje, jak se sem tenhle žvást dostal? Tohle přece není ani seriál ani nic podobnýho. Maximálně tak mizerná zábavná šou plná neherců nejhoršího kalibru. Zbytečná ztráta času i kdyby to byl poslední "pořad" na světě, kterej bych neviděl a všechny ostatní znal zpaměti. Pitomá prvoplánová nezábavná blbost plná "humoru", který je jasný i záchodu pět minut před spláchnutím. A prej v Německu to mělo strašlivej úspěch. A já se tomu ani nedivím, němčáci byli vždycky hovada, i když oni tam mohli mít herce, kteří opravdu umí improvizovat. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Zvoňte dvakrát! je nový novácký pořád, který postrádá hlavu a patu. dalo se očekávat mnoho, zábava, logika a herci schopní chytré improvizace. Jenže nakonec jsme dostali trapnou show, kde jsou improvizující herci novým úkolem natolik zaskočeni, že změní z ničeho nic svůj charakter, popřípadně naprosto odboží z toho co činili před krátkou chvílí. Další blbostí jsou samozřejmě i pokyny sami, ukázalo se totiž, že scénář pokynů se nesmí upravovat dle situací, které nastávají na jevišti, pokud si ovšem pokyny vymýšlí sám moderátor pořadu, tak buď není schopen uvažovat nebo nesleduje děj, dokazuje to třeba situace, kdy v jednom momentu bydlí pod naší hrdinkou pokojská a v druhém Paroubek, z něhož se snaží tvůrci vytěžit dobré vtipy pomocí trapných informací o tom, že je to marťan. Vtip se ovšem někdy povede a za to také dávám jednu hvězdičku. Zvoňte dvakrát! je trapným pořadm z nevyužitým potencionálem, který lze sledovat jen pokud se nad ním nebudeme zamýšlet... ()

sud 

všechny recenze uživatele

Nějaké díly jsou celkem dobré, jiné zas úplně blbé. Dobrý námět, ze kterého však nevzniklo to, co jsem očekával. Zkusím ještě pár dílů a pak hodnocení změním, k lepšímu nebo k horšímu. DODATEK: Byla to hrozná krávovina, ještě že to skončilo. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ubránit srovnání s nejmenovanou show dua Kaiser/Lábus (****), protože se novácké "Zvoňte dvakrát!" v nejedné věci nepochybně inspirovalo. Ale zatímco výše zmiňovaná dvojice improvizovala s nenucenou lehkostí a chrlila jednu uzemňující scénku za druhou (tedy alespoň zpočátku), Ševčíková s Hrachovcovou se během deseti minut umělecky vyčerpají a celý zbytek pořadu se už jen škvaří ve vlastní šťávě. Jedině Mário má občas světlé chvilky, ale to bohužel nestačí.:-( ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nehledě na to, že si herci občas nepamatují, co už řekli a po chvíli řeknou na to stejné téma něco jiného a Katku (Hromdo)Hrachovcovou moc nechápu (a Carda, to je případ sám pro sebe)... jsem se docela bavil. Uvidíme, co se z toho vyklube. ----- Nevyklubalo se nic, nápad se totálně zabil a seriál skončil. Další díly byly mnohem horší, takže jdu s hodnocením dolů. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nápad fajn, ale vačšinou len melú jeden cez druhého, zmetene pobiehajú a nedokážu si udržať moju pozornosť ani úsmev (ak ho na mne vobec vylúdia). Proste im improvizácia veľmi nejde, aj keď uznávam, že sa snažia. ()

svik 

všechny recenze uživatele

TO TADY JEŠTĚ NYBYLO , TATO SHOW NEMÁ SCÉNÁŘ--- apodobné výroky vypadávali z novy když uváděla tento --toto divadlo do oběhu --no chtěli dokázat něco co tu ještě nebylo a nepovedlo se to diváci nucení se smát scény spíše pro pláč hrozné herecké obsazení ....dávám 2* za odvahu ()

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomělo starší pořad Ruská ruleta. Jenže Kaiser s Lábusem improvizovat umějí, narozdíl od téhle hrstky nováckých zoufalců, kteří se zmůžou jen na oplzlé rádoby vtipné hlášky a hloupé grimasy.. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený pokus o improvizace ala Ruská ruleta s Kaisrem a Lábusem (ty to aspon uměli) ,ale Hrachovcová děs a běs. Ještě že to nemělo dlouhý trvání. ()

rodo odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha proč? Tohle byla opravdu slátanina největšího kalibru. Naprosto nevtipné, trapné a blbé. Myšlenka možná nebyla špatná, ale provedení naprosto šílené. Improvizace, kterou zde herci předvádějí, mi připomíná hrátky malých dětí na různé variace. Nevím, na jakou cílovou skupinu byl tento pořad původně zaměřen, ale jedno vím jistě, že do této cílové skupiny rozhodně nepatřím. ()

Reklama

Reklama