Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

klerik 

všechny recenze uživatele

Luxusné obsadenie vo filme, ktorému by viac svedčalo nedeľné televízne popoludnie než seriózny filmový večer. Ale bez tohto obsadenia by som ho nepozeral... Film neprináša nič zaujímavé, natočený je totálne rutinne a snaha o určitú hĺbku Rourkovej postavy je skôr smiešna... Ako televízny projekt by som ho hodnotil lepšie, lebo nejde o nejaké vyslovené fiasko, ale nič to nemení na fakte, že Killshot je... zbytočný... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Průměrný, avšak velmi pohodový thriller. Nijak složitý dějem či zápletkou. Ideální, pokud si u něj chcete odpočinout, jen sledovat a nepřemýšlet nad zamotaným příběhem, složitým scénářem či závěrečnou pointou. Průměrná však rozhodně není hlavní záporácká herecká dvojice v podání Mickeyho Rourka a Josepha Gordon-Levitta. Ti svým bravurním herectvím táhnou celý film kupředu a nejspíš jen díky nim jsem z něj měla pocit dobrého diváckého zážitku. Velkou část mé pozornosti strhávají na sebe, což je moc dobře, protože nejspíš nebýt jich, dokonale by vynikla celková nevýraznost snímku. Opět dokonalý Mickey jako drsný chlapák a chladný zabiják, a jemu zdatně sekundující Gordon-Levitt coby totálně zmagořelý blbeček a rádoby frajerský kriminálník. Po celou dobu výskytu jeho postavy na obrazovce, jsem měla chuť dát mu do držky. SPOILER Naštěstí to pak, sice až po chvíli, ale přece, s přehledem během minutky vyřídil Mickey a byl pokoj:) KONEC SPOILERU. Pro mě spíše vedlejší herecká dvojice Thomas Jane a Diane Lane už pak poměrně nezajímavě a nijak záživně doplňují celý děj. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo výborný akčný thriller o nájomných vrahoch, ktorí naháňajú 2 ľudí, ktorí sú v programe na ochranu svedkov. Síce zdanlivo tuctový príbeh, ale svojím tempom, hláškami a Mickey Rourkeom ide o nadpriemerný svižný akčný snímok, který stojí za to vidieť čas od času viackrát ako len raz. Mickey Rourke to ťahá charizmou, Levittovi úloha sedí a Diane Lane nestarne, alebo vekom získava na príťažlivosti. Hudba k filmu celkom sedí, ale samostatne by som si ju veru nepustil. Mickey Rourke tam hrá zabijaka, ktorý bohužiaľ narazí na zlého mladíka. Takže film je celkom drsný, nemilosrdne sa tam zabíjajú, ale žiadne prehnané veci tam neuvidíte, takže podľa mňa veľmi dobré. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Zase jeden nedotaženej,a jen rutinně natočenej film.Už důvod,proč ty dva honěj manžele Colsonovi,je povrchní a ani se nechce věřit ,že by tohle,kvůli tomu absolvovali.Navíc je to spíchlý horkou jehlou,myslim že to ani nikoho moc nebavilo hrát,kromě Gordon-Levitta,ten je opravdu ďábelskej.Jinak průměrnejch 50%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Formou i obsahem pro spoustu diváků asi řadový televizní kriminální thriller, ale mně se líbil nadprůměrně. Zásluhu na tom má zajímavá zápletka, napínavý děj a určitě i dobří herci. Hereckým výkonům bezesporu kraluje Mickey Rourke coby cool indiánský míšenec, pracující jako zabiják torontské mafie; sice bez skrupulí, ale s jakýms takýms kodexem pravidel. Představa Rourka jako Indiána by se mohla zdát oprávněně nevěrohodná ba až směšná, ale on skutečně jako Indián vypadal. Sice ne čistokrevný, ale "dost na to, aby mohl vlastnit kasino". Skvělý výkon. Epesního psychopata, který víc mluví než myslí a rychleji jedná než myslí, výborně zahrál Joseph Gordon-Lewitt, ve kterém by možná leckdo nepoznal toho solidního uhlazeného sympaťáka z Inception (já tedy ne). Thomas Jane jako klaďas samozřejmě nezklamal, no a ozdobou filmu byly dvě krásné dámy - Rosario Dawson a především úžasná Diane Lane, které to na konci ve spodním prádle zatraceně seklo. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Všechny scény zahrnující postavu zkorumpovaného policisty Ferrise Brittona (Johnny Knoxville) byly vystřiženy z finální verze filmu, protože se při testovacím promítání lidem nelíbila jeho postava. (CliffLee)
  • Datum uvedení filmu se několikrát změnilo, protože film prošel řadou dotáček a přetáčení. Původní termín dokončení měl být v lednu 2006. (CliffLee)
  • Blackbird si v čase 1:16:12 (Mickey Rourke) naberá jedlo z alobalovej tácky. Najprv to bola veľká hlboká misa, potom panvica a teraz... (GabrielGabko)

Reklama

Reklama