Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Příšerně hrající Levitt úplně zruinoval šanci vnímat tenhle film nějak seriózně. Takže i přes solidní obsazení (samozřejmě nemyslím toho otravnýho Levitta) a přestože se postavy obou manželů chovají netradičně velmi realisticky a Rourkemu nájemný vrah sedne, nějak mě tenhle neoriginální příběh vůbec nezaujal. Věděl jsem, jak nečestné postavy dopadají, jak jsou dobré postavy po právu odměněny, takže jsem jen musel přežívat otravné scény Rourkeho s tím imbecilem a čekat, až se naplní klišé a dojde na typický konec. 2,5 hvězdičky, sorry Diano a Tomáši. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Malý komorný filmík s príjemným hereckým obsadením, kde si každý svoju úlohu hrá tak, ako sa od neho žiada, ale v konečnom dôsledku strácajúci vyššie hodnotenie kvôli zrovnaniu hereckého výkonu hlavnej postavy Mickeyho Rourka v Killshote a vo Wrestlerovi, kde jednoznačný výsledok pozná asi každý. :-) ()

Reklama

^Rain^ 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemne prekvapeni. Naprosto nechapu, proc byl film tak oddalovan (snad od roku 2006) a proc nesel az na vyjimky, co se daji spocitat na prstech, vubec do kin. Film si urcite zaslouzil sirsi release a urcite by se vedle te hromady odpadu, co vychazi, neztratil. Mickey Rourke je jako zasadovy zabijak skvely a predevsim diky nemu jsem se pristihl, ze vlastne "drzim palce" zaporne strane. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh se mi líbil i když nesnáším až tolik násilí.Zaujal mě Rourke .Dlouho jsem s ním nic neviděla od doby Bíých písků.Dobrý výkon Lane.Mladý Lewitt hrál jak o životA velice dobrý dabing.A dobrá kamera to se musí pro jednou zase nechat.. Obašla se bez bez těch otřepaných jednobarevných filtrů.Ty filmům spíš ubírají než pomohou.Film nějak zvlášť neohromí ale je tam opravdu dost originálních situací.Já jsem se bavila a určitě se podívám znovu.Rourke už moc nikde vidět není .A Jane je opravdu kus pěkného chlapa který má charizma ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Snad jediné, za co mohu dát s čistým svědomím Killshot plusové body, je samozřejmě lákavé obsazení, které se autorům odvděčilo a film skutečně drží nad vodou. Dvojice rozvádějících se manželů/obětí, které ztvárnili D.Lane a T.Jane je sice ještě průměrnějšího ražení, ale záporáci jsou tu naprosto luxusní. Gordon-Levitt je hodně potrhlý magor a fakt mě bavil, ovšem Mickey, to je sakra jiná extratřída. Je naprosto fascinující sledovat, co s tím člověkem, především v ksichtu, udělal jeho hodně divoký a "peprný" život a přitom ze svého charisma neztratil vůbec nic, spíš naopak a ikdyž tu nehraje úplně dvakrát dobráka, normálně jsem mu přál jiný konec, než jaký se dal čekat a který i nakonec vyfasoval. Co se týče zápletky, ta mi přišla opravdu hodně obyčejná,lépe řečeno bídná, bez nápadu, bez čehokoliv zajímavého či neobvyklého. Navíc mi zde pro thrillerový žánr chybělo i alespoň minimální napětí, o nějaké atmosféře nemá cenu ani mluvit. Spád též více než poklidný, prostě nuda tu dostala až příliš mnoho prostoru, k tomu nepřišel ani žádný minimální zvrat, jen si to celé volně plyne k očekávanému konci, který je také samozřejmě bez energie a nápadu. Killshot má zkrátka spíš takové televizní rozměry, nic moc se tu neděje, a tak alespoň ti herci tu jsou tím přjemným a osvěžujícím kořením. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Do role Waynea Colsona (Thomas Jane) byl původně zvažován Bruce Willis, a to poté, co roku 1989 získal na film práva. (Ajka1)
  • V čase 1:12:08-1:12:11 Carmen (Diane Lane) pripravuje jedlo na panvici, keď sa od sporáka otočí a podáva ho, je už na tanieri. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama