Reklama

Reklama

Santa hledá ženu

(TV film)
  • USA Single Santa Seeks Mrs. Claus (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná reklamní pracovnice a osamělá matka Beth Andrewsová už dávno přestala věřit na lásku a žije jen pro svého syna Jacka a práci. Těsně před Vánoci ale potká sympatického Nicka, který její víru v lásku obnoví. Tento ideální, na první pohled normální muž je ovšem synem Santa Clause, který musí o půlnoci 25. prosince na severním pólu převzít po otci jeden z nejprestižnějších úřadů na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

tron 

všechny recenze uživatele

Otrasný Guttenberg, odpudivý cukor a jeden chlapec na vozíku, ktorý vďaka láske a tolerancii hodí svoj prvý basketablový kôš. Američania vedia robiť dobré vianočné filmy (SÁM DOMA, sága HARRY POTTER), ale toto je televízny humus, ktorý zrejme nemôže prejsť ani v takom melancholickom čase, ako je ten vianočný. Neveril som, že to niekedy poviem, ale zlatý SANTA CLAUS s Timom Allenom. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Zábavná standardní televizní vánoční americká komedie. Zápletka je celkem netradiční a svým způsobem i vysvětlení Santovy existence, jenže do opravdu dobré komedie mi něco chybělo. Humor je lehkej, jenže humorných scén není dost. Steve je dost nevýraznej a i když ho mám rád už od dob Mahoneyho, ani on tento film nijak moc nepovznesl. Ale o Vánocích je člověk ochoten televizím odpustit ledacos a tento film je přeci jen o dost lepší, než 99% německé vánoční televizní produkce (to 1% je čistě jen pro náhodné nezamýšlené vyjímky). A konec se mi nelíbil, bylo to takový náhle utnutý. Zaonačený, aby to skončilo dobře. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Ale ano, tohle docela ušlo, taková průměrná vánoční romantická komedie, která je možná i po dějové stránce zajímavá, a na kterou se určitě dá o Vánocích docela dobře koukat, aniž by nějak více nudila nebo byla dokonce nesnesitelná. Tenhle film vychází z nápadu, že současný Santa Claus už dosluhuje a řemeslo po něm má převzít jeho syn. Má to však jednu chybu. Musí si co nejdříve najít manželku, která bude vykonávat roli paní Clausové. Má dokonce i seznam vhodných adeptek, ale srdci se poroučet nedá. Jenže co s tím, když se budoucí Santa zamiluje do ženy, která na Santu nevěří? Nehledejte za tímto filmem nic víc, než průměrnou rodinnou vánoční televizní zábavu z dílny Hallmarku, která je primárně zacílena na vánoční období. Já si myslím, že pokud to budete brát takto a přistoupíte na ten děj tak jako já, tak nemůžete být zklamaní. Ale upřímně, nebudete asi ani nadšení. Takovýchto podobných vánočních filmů, dokonce i na podobné téma, jsem viděl už několik. Ať už to byl film "Nesvatý Mikuláš" o Santově synovi, který má převzít živnost, či film s Timem Allenem "Santa Claus 2" o tom, jak si musí Santa najít manželku, jinak nebudou Vánoce a Severní pól zmizí. Takže tohle je taková kombinace obou filmů, a rozhodně je to film, který není ničím jiným, než pohodovou vánoční komedií pro celou rodinu. Je to za ti hvězdičky. ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

Příjemný vánoční filmeček, který umí dobře navodit kouzlo Vánoc, s mým oblíbeným Stevem Guttenbergem ... ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Standartní, ničím neurážející podíváná vyhrazená pouze pro vánoční svátky. Díváním se v jiném období se vystavujete zkáze. A tvůrci by se měli dát pozor na právní žalobu od producentů filmu Santa Claus 2. ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Príjemný vianočný film, čo pomáha chvíľu v sebe uchovať nádej, že Santa existuje. Na Vianoce na to všetci tak trochu veríme. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Neuběhne ani jedna pětiletka, aby v Americe zase nepřišli s nápadem, jak oživit na plátně Santu a vidělat tak něco i před Vánocemi. Pro mě když už takový podobný film tak s Kutilem Timem, to je pro mě Santa. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vánoční romantický a hlavně kouzelný snímek, který se ničím nevymyká od ostatních. Připomíná dobu vánoc, její zvyky a hlavně to, že vánoce jsou tu od toho, aby si lidé připomněli pohodu, přátelství a hlavně lásku. A že toto všechno někdo nedodržuje? Tak to je třeba rychle napravit. ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Guttenberg do romantické komedie? To opravdu ne. Jasně B-čková slátanina. Úplně to z filmu číší. Nelogické a naivní - 20% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

No já nevím... tak nějak jsem byla přesvědčená, že mám Stevea Guttenberga docela ráda! Ale když jsem ho dnes pitvořícího, vzdychajícího, plačícího, házejícího zamilované pohledy mezi stupidními dialogy (hodnou chvíli okecává, jak musí být první polibek úžasně načasovaný a kecy v kleci, aby se jí nakonec prostě zeptal, zda může?!) viděla, tak mám pocit, že už si ho nikdy nevybavím v jiné roli a budu mít do smrti smrťoucí před očima jeho těstovitý obličej, se štěněcíma očima. Ne ne ne ne ne ne ne ne. ()

bajahor 

všechny recenze uživatele

Typický film pro Hallmark. Typicky americké pojetí Santa Klause. To by se ještě dalo, ale nemůžu si pomoct - strašně mi vadily vlasy hlavní hrdinky (to jí nemohli barvu vlasů "namíchat" k barvě příčesku! :-)) ()

RoxaNie 

všechny recenze uživatele

No Mahony pekne hraná emócia, ale prišiel mi ako mentálne zaostalý :D Crystal to ale nepotiahla, príbeh celkom zaujímavý, ale prišlo mi to treťotriedne, takže max. 2* ()

Reklama

Reklama