Reklama

Reklama

VOD (1)

Po četných obětech, které tým od začátku této jízdy podstoupil, se Rip rozhodne, že je načase, aby každý z nich rozhodl o svém osudu, a vrátí je do Central City několik měsíců po jejich prvním odjezdu. Po návratu do normálního života se každý člen týmu musí individuálně rozhodnout, zda je ochoten obětovat vše pro záchranu světa. Sára mezitím navštíví svého otce, který jí sdělí zdrcující zprávu o její sestře. (LUKICKK)

(více)

Recenze (4)

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po poslední epizodě první řady seriál na 4* a celkově musím uznat, že mě bavil víc než Arrow (2,3) a kolikrát i víc než Flash. Pořádná komiksová jízda pro seriálové maniaky. Poslední minuta hodně navnadila :))) SPOILER !!! >>>>>> Hawkman a Hawkgirl odlétají pryč a Mick na to: "Pokaždé když tohle udělají, dostanu chuť na kuře" :D <<<<< ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec ptáků yes! A do druhé série chci Constantinea a Vixen (tedy tu pravou, doufam, že alespoň cameo, když ta herečka nebude moct). To, že 15 dílů ho nedokázal nikdo fyzicky anui trefit a najednou ho hned třikrát sejmou v souboji jeden na jednoho komentovat nebudu. ()

Reklama

Reklama