Reklama

Reklama

VOD (1)

Když loď otřese mohutné zemětřesení v čase, zatímco se legendy připravují na další cestu, musí porušit základní pravidlo cestování časem. (LUKICKK)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je škoda, že už si nepamatuju veškeré epizody té nejvyšperkovanější série jinak spíše průměrného seriálu, naštěstí jeho finále se zapomenout nedá. Největším zklamáním byl fakt, že už se nesetkáme s kompletní Legion of Doom. V celém Arrowverse se nikdy neobjevili důvtipnější záporáci. Myslím tím jejich spolupráci, takový Dhark stál totiž ve čtvrté sezóně Arrowa za starou bačkoru. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl v seriálu! Možná by to nějaký v první sérii překonal, ale ve druhé určitě ne. Nejen, že jsem se dobře bavil, ale po většinu dílu mě obaloval příjemný studený vítr po zádech a následná euforie. A to jsem teda už pěkně dlouho neměl. Skvěle se to všecko urovnalo, ti, co jsem chtěl, zůstali a povinný megacliffhanger samozřejmě nemohl chybět. Když se objevila banda Reverse Flashů, to jsem vážně čuměl. Snad se členové Legion of Doom ještě někdy vrátí (nemusí společně, třeba Damien mi vůbec chybět nebude)..no a zabíjelo se, sice nakrátko, ale paráda!!! ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama