Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta se sejde na svatbě Barryho a Iris, ale obřad překazí padouši ze Země-X. (LUKICKK)

Recenze (9)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec velkolepé skládačky z Arrowverse na téma co by bylo, kdyby Hitler vyhrál válku a zemřel až v roce 1994, byl samozřejmě velkolepý. Z detailů nebudu prozrazovat nic, ale v rámci televizní zábavy to své splnilo na jedničku. V patnácti bych to milovala se vším všudy. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní závěr celého crossoveru. Bylo fajn zase vidět kooperaci Leonarda Snarta a Micka Roryho, vůbec co se týče akčních scén, tak ty byly ze všech čtyř epizod asi nejpovedenější. Celé to navíc samozřejmě mělo příběhově nejzávažnější dopad kvůli SPOILER smrti doktora Steina. Odchod Victora Garbera ze seriálu však byl dlouho dopředu avizovaný, takže se dalo i podle vyznění předchozích dílů tušit, že autoři budou chtít ze všeho vyždímat trochu víc emocí tím, že ho nepošlou do důchodu k rodině, ale jednoduše jeho postavu zabijí. Celkově se dá tahle monstr crossoverová akce hodnotit pozitivně, byť autoři podle mne zdaleka nevyužili nabízený potenciál. V dalších sériích bych se ale radši do ničeho podobného už pouštět neměli, jelikož při snaze překonat sebe sama nemají v rámci nastavených mantinelů (rozpočet, TV omezení - krev, sprostá slova atd.), příliš možnost někam dál se posunout, bez toho, aby vznikl nějaký předimenzovaný paskvil (už tady to bylo častokrát na hraně). ()

Lachtaan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Supergirl celý crossover nakopla nesmírně pozitivní cestou vpřed, aby prostřední části Arrowa a Flashe klesly mírně dolů. Oceňuju ale především snahu o zasazení všech možných postav do rolí dvojníků, se kterými si scénáristé tentokrát nemálo vyhráli. Wentworth Miller naše srdce nezklamal po nedávném oficiálně neoficiálním odchodu z Arrowverse a ještě jednou využil příležitosti se objevit. Zamiloval jsem si ty badass scény, kdy můžeme vidět všechny mé oblíbené televizní hrdiny pohromadě. Škoda, že taková euforie v mé hlavě nepanuje i při sledování seriálů od Marvelu. Ten si holt pevně drží žezlo v oblasti filmu, v televizi je kritické filmové DC alespoň dle mého o krok napřed. Abych vše shrnul, už teď je mi líto, že mám celý event za sebou. Prvotní a závěrečná část vše okázale vygradovaly a já se královsky bavil. SPOILER: Jen škoda Steinova odchodu. Naštěstí jsem o něm věděl již dlouho dopředu a po celou epizodu si promítal Garberovy důvody, proč opouští celé Arrowverse. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery : Opět konečně pecka, ale loni jsem se přecijen bavil víc. Škoda jen, že se všude psalo, že seriál opouští Victor Garber, bylo by to podstatně tíživější a nepředpokládanější. Bude mi chybět. Ale uvidíme jak se dlouho zdrží Leo. ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý crossover: V tomhle crossoveru hrdinové bojují proti svým dvojníkům z nacistického alternativního světa. S výjimkou dinosaurů to už snad víc cheesy být nemohlo. A funguje to naprosto parádně! Tvůrci už minule velice dobře pochopili, jak by tato společná dobrodružství měla vypadat a teď už ten model jen vylepšují. Desítky hlavních i vedlejších postav si mezi sebe až překvapivě dobře dělí dostupný prostor, správně přepálená hlavní zápletka a s ní spojená akce jsou zase prokládány obrovským množstvím (nejen) dialogového fan service. Samostatný film by takhle nikdy fungovat nemohl, ale je to naprosto v pořádku v kontextu představování postav a budování jejich vztahů během desítek epizod vícera seriálů. Tím nechci říct, že by zase šlo o nějakou ultimátní pecku převyšující všechen filmový Marvel a DC (i když, taková Justice League…). Pořád je to především nenáročná televizní komiksovka. Jenže tvůrci jsou si moc dobře vědomi svých omezení (produkční hodnoty) i výhod – třeba to, že oproti blockbusterům mohou pracovat s ještě širším univerzem, dát ještě víc prostoru divácky vděčným interakcím postav, jež se běžně nepotkávají, a celkově věrněji převést do pohybu to, jak fungují samostatné řady a jejich crossovery v tištěných komiksech. Teď už dokonce i včetně té pro DC typické „Krize“ v názvu. ()

Mr.Ward

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

***** Neskutečný! Opravdu obří crossover, který má děj, zábavu, akci a emoce. I když některé seriály v různých svých sériích a dílech pokulhávají, takhle pospolu jsou bezkonkurenční. Herci si to evidentně užívají a myslím, že tohle bude hodně těžké někdy překonat. Hlavně vše vypadá jako hromadné finále všech seriálů a skvěle by se to i hodilo. Ale pojedeme dál, a snad ještě někdy tuhle celou partu uvidíme. (Otázkou zůstává jak to bude vypadat když nějaká tv seriál koupí a bude ho vysílat. Většinou je nevysílají takhle spolu, takže tam se celá pointa vytrácí a diváci budou zmateni. Na druhou stranu, v dnešní době není problém si celý 4 hodinový event dodatečně sehnat a pustit.) ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Šedivák odejde, Cisco řídí vesmírnou loď, nacisté zaútočí na zemi, Diggle oddá Arrowa a Flashe s jejich vysněnými ženami. Čtvrtá finálová část crossoveru - Krize na Zemi - X. Snart: "Na mojí Zemi jsi byl taky... Ať odpočívá v pokoji." Heat Wave: "Počkat! Na Planetě Nácek jsem mrtvej? Nech mě hádat, v ohni?" Snart: "Pořád jsi se vracel do té hořící policejní stanice, než jsi odtamtud zachránil všechny policisty." Heat Wave: "Já umřel, když jsem zachraňoval benga? Začíná se mi dělat blbě." Nejlepší sloučení seriálové Ligy! Skvělá epizoda, epická epizoda. - 90%. ()

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smrt určité postavy skvěle udělaná,akce ne tak užasná ale pořád skvělá ale Olicity to zkazilo(BTW už Barry a Iris to kazili ale dva páry najednou byli moc ale aspon to využili k návrátu Johna).8/10                       P.S.:Extrémě mě pobavila ta narážka na Supermana 2. ()

Reklama

Reklama