Reklama

Reklama

VOD (1)

Rip je nucen improvizovat, když plán Legend na zničení Malluse pomocí totemů nevyjde. (LUKICKK)

Recenze (7)

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úlet všech úletů a nejšílenější seriálové finále co si pamatuji za hodně, hodně dlouhou dobu. Bohužel to na mne ale působilo tak, že tvůrci až moc tlačili na pilu, aby do finále dostali všechny ty "blbiny" a postavy z předchozích dílů. Rozloučení s Ripem jsem si představoval taky trochu propracovanější. Ani zasazení do Salvation mě moc nevzalo, byť je vždy fajn vidět Jonaha Hexe. Jsem zvědav, jestli se i s ohledem na neschopnost tvůrců trvale zabít jakoukoli postavu, ještě někdy v Arrowerse objeví Damien Dhark, jelikož jeho konec vypadal opravdu fatálně. Přestože třetí řadu hodnotím jako vůbec nejlepší, sledování té čtvrté ještě zvážím, jelikož "únava materiálu" je ošklivá věc a nerad bych se dočkal toho, co se aktuálně děje se "zakladatelským" seriálem Arrow. Lákadlo v podobě Johna Constantina, jakožto hlavní postavy pro čtvrtou řadu nicméně nejspíš převáží mé obavy. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat postav potěšil, jinak klasický průměr. A nic tak wtf jsem ještě neviděl v žádném CW seriálu, jako v tomhle díle.. A na konci ta naklíčovaná Aruba taky nic moc :D ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní finále, bylo vtipné, byly zde emoce, na mě vše velmi dobře zafungovalo. Hlavně jsem se pobavil, když se objevil Beebo. Potěšil mě návrat některých postav jako je třeba Helena Trojská, Jax, Jonah Hex nebo Černovous. Líbil se mi cliffhanger a moc se těším na Johna Konstantina ve čtvrté sérii. Rip, kterého jsem moc po těch všech zradách nemusel, ale umřel opravdu jako Legenda. Zamrzel mě odchod Amayi, byla mi opravdu sympatická. Celkově nevím jestli bych něco této epizodě vytkl :) 98% ()

SzotekCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Legendy jsou již druhým rokem nejlepším Arrowverse seriálem a vypadá to, že tomu tak bude i v příštích sériích. Zatímco Arrow i Flash v třetí sérii upadali, u Legend je tomu právě naopak. Finální bitvu asi nečekal nikdo, ale o to víc jsem se bavil - seriál se nebere vážně a díky tomu si můžeme odpustit všechna ta ohraná klišé ostatních finálních dílů seriálů. ()

Reklama

Reklama