Reklama

Reklama

Legendy zítřka - Série 5

(série)
USA, 2020, 10 h 30 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Brandon Routh, Dominic Purcell, Caity Lotz, Jon Cryer, Cress Williams, David Harewood, Nicole Maines, Nick Zano, Danielle Panabaker, David Ramsey (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(15)

Recenze (6)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.Séria - 60%. Piata séria mi príde o chlp lepšia ako tie predošlé. Stále si to drží svoj ton a je tu len zopár lepších epizód, ktoré majú celkom dobre nápady. Ako celok nič moc. Crossover ušiel. ()

LizianShaw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou sérii jsem sledoval s odstupem po částech, takže někdy si nepamatuju, jaký jsem měl ze všech dílů pocit. Každopádně onen vibe 4. série, který tento sci-fi seriál dost parodizoval se mi nelíbil. Astra jako záporák byla celkem nevýrazná a to, že odešel Atom bylo spíše smutné než s oddechem. Každopádně ke konci série se to dost vylepšilo a párkrát jsem se i zasmál, což se u Legends děje zřídkakdy. Obzvláště předposlední epizoda (parodie na seriály) byla snad ta nejlepší za poslední 2 série. Astru vystřídal jiný záporák a finále nebylo špatné. Zari bych vyměnil za Zari (+ ke Constantinovi se moc nehodí, ale to je jedno). 70% ()

Karlosisgeek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od 8 nebo 9 epizody prostě epizody kde už není Ray mě to moc nebavilo. Ale poslední epizoda byla nice. A rozloučení ze starou Zari a smířit se s tím že tam budeme mít influencerku Zari bylo těžší než jsem si myslel... ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z arrowerse jsou Legendy jediné, které si drží svojí laťku a nepodléhají současným přehnaným trendům v řešení rovnosti. Ano, je to tady také, ale vždy se to podaří zesměšnit nebo z toho udělat takovou hloupost, že se tomu musí člověk zasmát. Bláznivé nápady tvůrce neopouští a plus je i to, že zde vidíme krev, případně erotiku. Jen škoda odchodu Atoma a rozuzlení se Zari. ()

Galerie (233)

Zajímavosti (2)

  • Mick v epizodě připravuje „Ants on a Log“ – jedná se o řapíkatý celer potřený arašídovým máslem a pokladený rozinkami. (motejl01)

Reklama

Reklama