Reklama

Reklama

Legendy zítřka

(seriál)
  • USA Legends of Tomorrow (více)
Trailer
USA, (2016–2022), 77 h 8 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Victor Garber, Arthur Darvill, Brandon Routh, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Caity Lotz, Ciara Renée, Franz Drameh, Falk Hentschel, Casper Crump (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(110)

Tajemný „pán času“ z budoucnosti dá dohromady nesourodou skupinu superhrdinů a padouchů, aby zachránili svět před mocným zlem. (Netflix)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Legendy zítřka (2016) 

1. série Když humbuk kolem Legend začínal, tak mě to ani nenapadlo, ale někdo z DC/CW se opravdu hodně díval na Doctora Who a zkusil si vytvořit takovou americkou verzi, kde do role společníků obsadil vedlejší postavy z Arrowa a Flashe. Jasně, že mě to mělo trknout dřív. Přeci jen se cestuje časem a hlavní postava je Pán času (Time Master ne Time Lord). Navíc ho hraje Arthur Darvill, neboli ten, co se proslavil hlavně rolí Roryho v Doctorovi. Těch podobností však přibývalo mnohem víc - cestuje se časem za pomocí ukradené lodi (TARDIS) a původní Páni času se nakonec ukážou jako ti zlý (Hello Gallifrey). Dokonce i způsob cestování, takové klouzání časovým vírem vypadá stejně jako u Doctora. Tak dobře, změnili modrou barvu na zelenou. Když už se do toho ale takhle moc pustili, tak to měli dotáhnout do dokonalosti a coby manželku Ripa Huntera obsadit Karen Gillian (Amy Pond), protože jsem mu to fňukání za jinou ženou po sledování Doctora prostě nemohl věřit. Ale teď už k hodnocení seriálu. Rozhodně se z toho nevyklubal takový hit, jak se čekalo. Pár odložených, i když vcelku zajímavých, postav z Flashe a Arrowa se to sice snaží utáhnout, ale problém je, že jich je až moc (vykopnout Hawkcouple) a ne vždy tak mohou být všechny využity. Jinak mě ale jejich cestování časem a snaha zlikvidovat Vandala Savage vcelku bavila. A ač se to zdálo nepravděpodobné, tak přihrávka na druhou sérii přišla a jsem i docela zvědavý na to, co se v ní bude dít. 2. série A Legendy jsou dalším z řady seriálů, které svojí druhou řadou nenadchnou. Objeví se pár nových postav, k tomu je překombinované trio záporáků a výsledek je takový nemastný-neslaný. Navíc je tam málo Ripa Huntera a fakt, že se občas povede nějaký vtípek či narážka to bohužel už nezachrání. 3. série Legendy už si jdou svojí vlastní cestou a sem tam přiberou nějakou odpadlou postavu z ostatních seriálů, stejně tak je tomu i ve třetí řadě. Vlastně ani nevím, proč jsem ve sledování pokračoval, ale čas u toho utíká docela rychle. Tak nějak jsem si myslel, že jde o poslední ročník, ale ještě nás čeká jeden. A v něm by se měl vrátit Constantine a to zní jako docela zajímavé lákadlo. ()

Související novinky

DC přivede nového superhrdinu

DC přivede nového superhrdinu

18.03.2021

Studio Warner Bros a DC Films oznámili, že začínají pracovat na adaptaci komiksu Hourman. Prozatím existují tři verze této postavy, první byl chemik Rex Tyler, který vytvořil drogu zvanou Miraclo,… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama