Reklama

Reklama

Legendy zítřka

(seriál)
  • USA Legends of Tomorrow (více)
Trailer
USA, (2016–2022), 77 h 8 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Victor Garber, Arthur Darvill, Brandon Routh, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Caity Lotz, Ciara Renée, Franz Drameh, Falk Hentschel, Casper Crump (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(110)

Tajemný „pán času“ z budoucnosti dá dohromady nesourodou skupinu superhrdinů a padouchů, aby zachránili svět před mocným zlem. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak se na to lidi můžou dívat. Proč se na to sakra vlastně dívám i já? Tuhle otázku jsem si kladl snad každej díl po pilotu. Jeden paradox přebíjí druhý. Kolikrát jsem měl chuť hlavní hrdiny koupnout do sedinky, páč tak špatný dialogy a vtipy neměl ani Novotný! Při posledních dílech jsem seriál vnímal už spíše jako parodii. Efekty a herci jsou jediné plus, které v tom vidím, bohužel. ()

Zek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do konce druhé série se to ještě dalo sledovat, ale od třetí série se na to už nedalo koukat. Některé díly, by i člověk dokázal ohodnotit čtyřmi hvězdami, ale během pár minut se to vždycky přeplo do té největší trapnosti, které mohlo napadnou jen malé dítě. Jeden z mála seriálů, který i když byl předčasně ukončen mi teda opravdu chybět nebude. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další povedený komiksový seriál od stanice CW. Musím říct, že to rozjeli opravdu ve velkém. Cestování v čase jsem vždycky miloval a Legendy jsou na něm postavené. Všechny tři epizody, co jsem zatím viděl, byly více než zábavné a místy až ujeté, ale tak o tom to je ... odlehčená komiksová zábava. Doufám, že se podíváme do, co nejvíce časových epoch. Sedmdesátá léta byla fajn, teď se řítí do osmdesátek a přislíben je i Jonah Hex, takže se podíváme na divoký západ. Nicméně doufám, že se třeba vydají i do 30. - 50. let nebo do viktoriánské Anglie anebo někam hlouběji do středověku. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Pilot: Jsem zvědav, jestli se Legendy uchytí. Po konzervativním Arrowovi a trochu odvázanějším Flashovi se superschopnostmi a superpadouchy totiž přichází ještě větší skok. LoT jsou hardcore sci-fi komiks, týmovka plná málo známých jmen z DC univerza, doplněná o nějaké ty kosmické lodě, lasery a cestování v čase. A to mluvím jen o prvním díle. Anžto, jelikož a protože mám na všechny tyhle věci úchylku, jsem spokojen; snad nebudu sám :-) 2. série už je ale i na mě trochu moc divoká. Místo komiksové špičky mi nové díly připomínají spíš slabší výplňové epizody z Hvězdné brány - král Artuš, recyklace záporáků, do očí bijící levná produkce, stupidní zápletky... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně pecka! Přesně tak jsem si to představoval. DC má svou první seriálovou týmovku. Přestože tento seriál nemá žádnou předlohu. Kvůli budoucí hrozbě ze strany Vandala Savage se Rip Hunter rozhodne dát dohromady tým hrdinů. Vybere si právě těchto 8 a postav vydává se s nimi na dobrodružství napříč časem s cílem porazit Vandala. Postupně nás seriál zavede do různých období. Ať už to jsou 50., 70. nebo 80. léta, divoký západ, nebo postapokalyptická budoucnost 21. a 22. století. Některé epizody se odehrávají i ve vesmíru. Ne všichni hrdinové se ale dožijí konce seriálu. Cestování časem si ale vybírá svou daň... Bohužel je kvalita jednotlivých dílů dost kolísavá. Spoiler: V další sérii naši posádku opustí několik členů a stávají se z nich strážci času. Novými protivníky se pro ně stává Legie zkázy tvořená: Malcolmem Merlyen, Damienem Darhkem, Eobardem Thawnem a Leonardem Snartem. Ti se snaží získat Kopí osudu a přepsat tak samotnou realitu. Je tedy na Legendách, aby jim v tom zabránily. Líbí se mi provázanost se seriály Arrow a Flash. 3. série je strašná, končím... "Jdeme ven na jeden mizerný drink a vy se nějak dostanete do potyčky s Boba Fettem." :D ()

Galerie (1 379)

Zajímavosti (28)

  • Jedná se 100. epizodu seriálu. (JG9)
  • V 15. díle 1. série "Destiny" použije dr. Palmer (Brandon Routh) číslo "googleplex". Nemá nic společného se společností Google, jde o deset na stou neboli jedna a sto nul. (spacemaster)
  • Ve 3. díle 1. série říká Rip (Arthur Darvill), že viděl umírat muže z oceli a padnout temné rytíře, a přesto vždy dokončil svou misi. Jelikož v DC vesmíru je jako muž z oceli znám Superman a jako temný rytíř Batman, může jít o narážku na tyto dva hrdiny a jejich skon. (spacemaster)

Související novinky

DC přivede nového superhrdinu

DC přivede nového superhrdinu

18.03.2021

Studio Warner Bros a DC Films oznámili, že začínají pracovat na adaptaci komiksu Hourman. Prozatím existují tři verze této postavy, první byl chemik Rex Tyler, který vytvořil drogu zvanou Miraclo,… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama