Reklama

Reklama

Legendy zítřka - Série 2

(série)
USA, (2016–2017), 11 h 50 min (Minutáž: 41–42 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Dominic Purcell, Franz Drameh, Nick Zano, Patrick J. Adams, Stephen Amell, John Barrowman, Sarah Grey (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(17)

Obsahy(1)

Série sleduje Legendy, dysfunkční tým superhrdinů a antihrdinů cestujících v čase, a jejich misi, jejímž cílem je napravit odchylky v čase, které vznikly při jejich první společné misi. (LUKICKK)

Recenze (9)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla již od prvních epizod jedna velká záchranná náplast na sérii předchozí. Zmizeli Hawkman a Hawkgirl, které nikdo nemusel, Rip se svými otravnými způsoby vést legendy se odebral do pozadí a objevila se JSA, která hodně ovlivnila nejen tok samotného seriálu, ale i životy některých charakterů. Jo a taky přibyl Nick Zano, který místy hláškuje až přespříliš, ale k nerdům jako je on a Ray to zkrátka patří. Jinak výborná nečekaná sestava úhlavních záporáků, kteří dohromady fungovali opravdu dost badass. Legion of Doom se zjevila jako nejlepší padoušská liga nejen v historii seriálu, ale možná i samotného filmu. Škoda, že už se v plné sestavě nikdy nevrátí. Posledních cca 5 dílů - skutečně peckových! 9/10 ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk by čekal, že s absencí těch pseudo-"ptakohrdinů" z minulé série to bude menší ptákovina. No, abych pravdu řekl, je to o něco koukatelnější, ale jakékoliv zákony fyziky a jiné logiky jsou tu nadvakrát stráveny a následně brutálně vyvrženy nenapravitelnou obtloustlou kysnou tuku, která do sebe háže během tří odpoledních hodin už pátý nášup KáeFCéčka. Legendy jsou seriálem takového typu, že člověk musí být buď bláznem do komiksů nebo totálním životem pohrdající moulou (což se vzájemně rozhodně nevylučuje), aby mu to přišlo alespoň vzdáleně příbuzné od toho, čemu běžní smrtelníci říkají "realita". Vzhledem k tomu, že já jsem obojí, tak se to ještě dalo jakž takž vydržet, ale nesmyslnosti zde pořád tak moc dávají do kulí zdravému rozumu, že to na mém hodnocení musí být znát. 55% ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna je od první hodně odlišná, neboť se nebere tak vážně. Proto se můžou postavy dostávat do různých situací, u kterých bychom si, asi, v jiném seriálu klepali na hlavu, ale tady to funguje. Jediné, co bych vyčetl je to, že jsou tu horší efekty, než v první sérii. Steel (kterýho mimochodem nemám rád, vypadá jak T - 1000, když je zrovna v kapalném stavu a Atom ve vesmíru mi připomíná spíš animovanou hvězdnou pěchotu. Na efektech se šetřilo (snad aby bylo dost peněz na hlavní seriály z Arrowerse), ale vůbec mi to nevadí, protože jsem se opravdu dobře bavil. ()

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už tady bylo několikrát řečeno tak druhá série je lepší než ta první a to hned z několika důvodů: zaprvé z důvodu toho že prostě Thawne, Merlyn a Darkh a ještě potom Snart jsou hvězdné složení(no ten Snart nebyl až tak dobrej jako dřív ale pořád dobrej), samozřejmě nové složení tomu taky přispívalo protože dynamika Steela a Vixen(babička Mari McCabe) byla lepší než ta s Hawkmenem a Hawgirl(no ale pořád lepší než Hawkgirl a Atoma, to je humáč) co se mě taky líbí je to že právě Snart a Rory jsou ti hrdinové tohoto seriálu a je to tak úžasné protože u nich byste to právě nejméně čekali....Ano vím že když Snart byl tentokrát záporák tak se to nehodí ale nechte mě vyříkat,jo?8/10 Nejlepší díl:10. Nejhorší díl:6. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 75%. Nebolo to zlé. Vlastne dosť podobné prvej série. Skoro každá epizóda priniesla inú dobu, lepší či slabší príbeh, lepšiu, či slabšiu postavu, akčnejší alebo humornejší ton, no a hlavne potešili zaporaci a ich Legion of Doom. Rovnako potešujúci je aj Crossover, ktorý sa nesie cez tri seriály. ()

Galerie (143)

Reklama

Reklama