Reklama

Reklama

Chris Rock: Never Scared

(TV film)
všechny plakáty
USA, 2004, 80 min

Režie:

Joel Gallen

Hrají:

Chris Rock

Recenze (16)

larelay 

všechny recenze uživatele

To sa musi vidiet, vazeni :) "Yo, marriage is tough, man. Marriage is real fucking tough.Marriage is so tough, Nelson Mandela got a divorce. Nelson Mandela got a fucking divorce. Nelson Mandela spent 27 years in a South African prison,got beaten and tortured every day for 27 years, and did it with no fucking problems. Made to do hard labour in 100-degree South African heat for 27 years, and did it with no problems. He got out of jail, after 27 years of torture, spent six months with his wife and said, "I can't take this shit no more!" ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

“If you black, America’s like the uncle that paid your way through college but molested you.” Zlatá sieň stand-upu. Tesať, tesať tesať a rovno pod jeho sochu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že černošští komici, mi docela sedí, ale Chris Rock a jeho styl humoru, mě stejně, jako v jeho filmech, nezaujal ani nerozesmál. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Je pozoruhodné, akým spočiatku jednoznačným postojom sa Rock naváža do každej jednej témy, ktorú nakusne (rap, manželstvo, černosi vs. belosi atď.), aby to všetko v priebehu pár minút v momente, kedy už začínate mať pocit z určitej jeho zaujatosti, dotiahol do nekonfliktného racionálneho záveru. Či už začne obhajovať černošskú rapovú hudbu, aby v zápätí zosmiešnil jej stupídne texty, alebo začne rozoberať majetnosť, či nadradenosť belochov voči černošskej menšine, aby v zápätí poukázal, že černoši proste nevedia zaobchádzať s peniazmi a 22 palcové disky by dali aj na hriankovač, vždy to v sumáre pôsobí akýmsi neutrálnym "50:50" dojmom. Niekedy uprostred mi prišlo, že už mu troška dochádzajú sily, no našťastie to bol len taký nádych pred fantastickým finišom, kedy som konečne aj ja zo seba dostal hlasitý smiech...P.S.: Rock je úžasný showmen, to bez debát, no aj tak mám radšej zanedbane vyzerajúceho Morana s vínkom, ktorý predsa len zvláda zošmiešniť rovnako všetkých a všetko, no jeho filozofia, postoje, myšlienkové pochody a slovná zásoba neobsahujúca "fuck" a "shit" v každej vete mi je predsa len trošku bližšia. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Čím novější vystoupení, tím přímočařejší, sprostší, primitivnější a jen pro černé publikum. Káže o Americe a černých chudácích, kteří trpí pod bičem bilých sviní. Veškeré zlo a zločiny tvoří bílí. Drogy musíme zlegalizovat a potraty jsou velmi dobrá a pozitivní věc. Hlavně vtip musí opakovat 2x až 4x, aby ho divák pochopil. Lidé se plácají do kolen a přikyvují za pravdu slov. Čím déle ho sleduji, tím více mi vadí jeho přehnaný řev. Typicky líbivá vata pro černé publikum. Bouchá se do hrudi a řve nesmysly. Ať řekne cokoliv, lidé se budou smát, protože on je slavný, ale už ne vtipný. Je to zaplacený automat, který má říkat jen hodící se věci. Už nechci vidět žádné jeho vystoupení, protože bych to musel vypnout. Komik bez nápadu. Není to vtipné, ale ubohé. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Dal bych i vyšší hodnocení, nejlepší stand up v historii. Každej vtip je přísně vypointovanej (to je ale debilní slovo) a Chris si dělá prdel ze všeho a ze všech. Možná hraje většinou v blbostech ale lepšího maníka na stand up comedy jsem neviděl. Kdo se chce smát a bavit, tohle je jistota. ()

Toto 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeba. Ten chlapík nemá chybu. Naváža sa úplne do všetkého a má z toho evidentnú radosť ako aj ja a aj diváci v sále. Tak dobre a dlho som sa už dávno nenarehotal. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Další speciál Chrise Rocka neztrácí nic ze šťavnatosti a říznosti svých předchůdců. Tentokrát se Chris objevil v krásné Constitution Hall v Washingtonu, D.C. a bylo na co koukat. Rozjezd byl tentokrát trošku pomalejší, ale pak to Chris zase rozjel, tak jak ho známe a nešetřil nikoho: vládu, George W. Bushe, Michaela Jacksona, rapery ani manželství. Chris Rock zkrátka nikdy nezklame. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Chris Rock....ROCK! Chris to natrie každému: manželstvu, svojím "súkmeňovcom"...prezidentským kandidátom, politikom, globalizácií a najmä rasovému napätiu-ktoré geniálne paroduje. Možno je pre niekoho príliž vulgárny-ale zas...dotyční dotknutí-môžu byť pre mňa naoplátku zas príliž prúderní, takže....thin red line (ako vo všetkom :) ()

MedullaO. 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku jsem byl velice skepticky, ale jak uz je u tohohle urvaneho typka zvykem, v druhe polivine zacina poradne nakladat a stoji to fakt za to. Skoda, ze neumi vic pracovat s hlasem... ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Stand up extraliga,která se bez problému vyrovná tomu nejlepšímu.A jestli není ještě lepší.Náhul po celou a rozhodně si nepomáhá vulgarismy.To jen mluví jako normální chlap.Takové tužce šlohnuté představitelem státu nebo kydy o tom jak se těším k soudu a pak se tam skoro rozbrečím,se ve vulgaritě všechny ''piče'' světa ani nepřiblíží! ()

zaam 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle byla pecka. První stand-up Chrise Rocka, který jsem viděl, a musím říct, že tenhle člověk ví, jak na věc. Pěkný výběr témat, luxusní vtipy. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Špička a naozaj šialený začiatok, žiadny rozbeh s niečím ľahkým. Maličká škoda, že došlo aj na politiku spojenú s rasizmom, kde to podľa mňa bola trošku slabšia/oddychová časť, ale potom sa zase vystupňuje a záver je zase výborný. Stopáž na DVD je 93 minút (nie 80 ako je tu uvedené), takže +1 aj za dĺžku vystúpenia bez prestávky. Určite stand-up za 5*. ()

Reklama

Reklama