Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chuck Norris musí najít a ochránit chlapce, který utíká před pomstou vrahů svého otce a očistit nevinně nařčeného kolegu z dvojnásobné vraždy. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Total Gym je super a Chuck mrtě skiller !!! "Chuck Norris je tak drsný, že existuje Black Metal, Death Metal a Chuck Norris Metal. " ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Chuckom Norrisom, ktorý je natočený podľa skvelého seriálu. Má celkom dobrý príbeh, ktorý je rozdelený na dve dejové línie. Prvá dejová línia o hľadaní chlapca, ktorý má u seba zariadenie, ktoré chcú teroristi je dosť dobrá, sú tu zaujímaví záporáci, ktorí predvádzajú dobré súboje a druhá dejová línia o zbavení obvinenia jedného texaského rangera je iba priemerná, pretože je tu príliš veľa vyšetrovania a málo akcie. Je tu ale veľmi zaujímavý záver, ktorý je úplne nečakaný. Súboje sú dobré, Chuck Norris aj napriek vysokému veku ešte vie predviesť dobré súboje, ale mohlo ich byť viac. Ale aj tak seriál sa mi páči omnoho viac. Objektívna kvalita filmu- 45%, film sa páči mne na 55%. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Proč to má tu tak špatné hodnocení? Vždyť to bylo dobré. Walker se opět ukázal, přesně tak, jak je jeho zvykem. A neodpustim si okomentovat, v té době zatím pouze roztomilou, Selenu Gomez. Byť tam byla jen chvilinku, tak i to mi stačilo, abych byl nadšen:-) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Snad jedině z úcty k Chucku Norrisovi přihodím třetí hvězdičku, jinak by to bylo na slabé 2*. V mnohém nemá tento film sílu a kouzlo jako seriál. Chybí tu zejména nějaké mravní ponaučení pro mládež, řešení nějakého soudobého globálnějšího problému (alkoholismus, drogy, šikana, války gangů, náboženská intolerance, rasismus, atd.), trocha vtipu, ale také citelně chybí parťák Trivette, jenž se tu pouze mihne. Kdo zná seriál a má rád poslední dvě série, jistě postrádá i rangerku Sydney Cook, parťačku Gagea. Když už se Norris k postavě Cordella Walkera vrátil, mohl se namísto komplikovanějšího případu, resp. dvou případů, zaměřit spíše na svůj osobní život, svoji dceru, dalo se sem zakomponovat i jeho stárnutí a popřípadě plánovaný odchod na odpočinek a předání žezla například Gageovi. Jako fanouškovi seriálu mi tu chyběl i jeho ranč a budova Tarrant County Courthouse. Nelíbilo se mi ani Walkerovo nové auto, ovšem modernizace jako taková mi nevadí (proč by musel neustále jezdit v tomtéž autě, že ano..). Poměrně šokující je tu závěr a jeho tragičnost musí svým způsobem ranit všechny, kdo seriál Walker texas ranger mají rádi. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +někteří staří známí -triky, málo akční/// V podstatě velice průměrný snímek, který ve výsledku nedosahuje ani kvalit samotného seriálu. Pochválit můžu, že díky němu opět vidím své oblíbence zase o několik let "poté".Jinak děj je tentokrát více detektivní a klasicky zamotaný, každopádně nic co by tu už nebylo. Ovšem ten závěr je sada a dost možná velká podpásovka nejen na Walkera, ale i na diváky. Proto pro přiznivce seriálu doporučuji vidět./// Celkem 47%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Téměř dokonalé. Ale přesto tu chybé něco víc. Možná více akce, lépě podanný příběh. Chuck Norris je zde skvělý jako vždy. Takže nechápu tohle hodnocení na CSFD, ale je mi to jedno. Hodnotím na skvělých 85% = **** ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsme svědkem něčeho vážně dementního :D A říkám si, co člověka vede k tomu, aby si v tolika letech dokazoval něco tak zoufalého. To nemá obdoby :D Chucku ty jsi fakt čurák :D ()

Mgb21 odpad!

všechny recenze uživatele

Snůška banalit a klišé přebita neuvěřitelně trapným scénářem, sci-fi souboji a snahou o cool postupy jako v CSI. Ale jako komedie je to parádní. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Podle těch odpadů jsem čekal zrzavou blbost. Ale je to jen falešné obvinění. Nakonec jsem se ani nenudil. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Tak co. Jde o TV film a podle jeho délky se v podstatě jedná o dvojdíl seriálu, i když už trošku přetaženého. A kdo by neměl rád nepřemožitelného Chucka, jehož slzy léčí, ačkoli škoda, že nikdy neplakal. ()

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na to z jediného důvodu, po pár letech natočené "pokračování". Ano je to typicky Chuck Norrisovské, ale film tak jako seriál nemá nic nového. Snad jen nová kára. Ani Clarence Gilyard, který byl jediným dobrým hercem v seriálu, už jen díky jeho humoru, v tomto snímku také moc prostoru nedostal. A konec na Chucka Norrise velmi nevídaný závěr film! (ona se z toho, ale zase dostane). ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Moc nerozumím tomu ratingu ala Babovřesky, ale jinak je mi to asi jedno. Je to Walker (to je +), taky je tam ta jeho láska a Gage (to je tak plus mínus - Gage dabuje někdo jiný než v seriálu). Údajně tam hraje Trivet, nějak jsem ho ale nezaregistroval (neviděl jsem to od začátku) - jinak ale chybí ta bruneta nebo CD (to je minus). Walkerovi říkají všichni "kapitáne" - to je dost mentální. Hraje tam Glenn Morshower (to je plus) a pak nějaký děti atd. (to je minus). Co dál ... Walker dostane KO od Korejců (ze severu!)´a vůbec mu celkově docela naložej.. píčovina co si vybavuju - Gage + ženská rolujou s Korejcem, kterej jim dává na prdel.. Korejec mlátí Gage a ženská se probudí z nakládačky s pistolí v ruce, ale místo aby jí použila, tak s ní běží a srazí korejce, kterej jí přemůže a začne jí topit ve fontáně - a po cca 5-10 vteřinách, co je ženská pod vodou i s tou pistolí, tak vystrčí ruku z vody a korejce zastřelí. Zřejmě vodní pistole, lol. Jinak kamera dost debilní (debilní střih + zrychlování během akčních scén), malej kluk na dětský motorce na cross ujede asiatům v H3, u soudního přelíčení není žádnej policajt (takže když se padouch zblázní a vytáhne zbraň, tak ho nemá kdo zastavit než náhodou okolojdoucí Walker) a další věci, co jsem už radši zapomněl. Pro fanoušky seriálu je to slabší lákadlo, pro kohokoliv jinýho to musí bejt komedie. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Cha, cha, cha.....udusím se smíchem. Samo, že tenhle film nejde brát vážně, ale jinak je to komedie velmi slušná. Záběry kamery připomínají produkci kabelové televize a bohužel není tu moc akčních scén. Vlastně až na závěrečnou bitku. Ale zase je tu tuna digitálních efektů, které musely stát nehorázně moc babek. Vždyť Chuck tu dostane skutečně několikrát přes držku, to ho museli slušně zaplatit a šetří i svým kopem s otočkou. Zábava a pár pivek a fandů "VELKÉHO" Chucka to jistí.....i když v jednom mě zklamal a to dost hluboce...walker má dceru?!!!! jak je to možné, to se nezmohl na syna?..... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci tradiční televizní akční film s bývalou akční ikonou, která i v pětašedesáti letech dokáže natočit akční scénu tak, že se zdá, že ji opravdu odehrál sám Chuck a taky že kopy rozdává i údery dostává sám on (Steven Big Seagal by si o tomhle mohl nechat pouze zdát). Podíváme-li se ale na myšlenku, že mělo jít o ukončení předlouhé série o Texas rangeres, jde o hodně podivný film. Seriál byl přece vždy naplněn pohodou, humorem a trochou té akce. Zde bohužel až na jednu scénu zcela chybí (hodně sešlý) Clarence Gilyard Jr., který byl vždy zárukou humoru, je zde na můj vkus a na odkaz seriálu až příliš mnoho krve, zbytečného vraždění a především konec je totálně ujetý, ten jakoby vůbec nezapadal do zajetého formátu. Ano, je to podpásovka pro staré dobré diváky a absolutně nechápu, co tím chtěli autoři říci. Asi už jen sbohem, Chucku, vyžer si to sám v tom svém důchodě. Jinak dodávat, že dialogy a mnohé záběry jsou zcela trapné, snad není ani třeba. Spíše mě překvapilo, jak se tvůrci strašně chtěli vizuálně přiblížit všem těm Kriminálkám Las Vegas a dalším. Prostě hodně rozporuplný film, který nezanechal ani dobrý dojem pro věrné příznivce Walkera, Texaského Rangera. Hudba: Kevin Kiner ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Dementní film a naprosto zbytečná facka všem fanouškům seriálu. Já vím, že jsem seriálu vytkl milion věcí, ale oproti tomuhle je to veledílo. Především se modernizuje, takže modernizací prošlo sídlo Rangerů, Walkerovo auto i domov a i policejní postupy. Je tu spousta CSI na čemž je postaven i jeden z dvou případů - falešně obviněného Rangera. Zmizela Sydney, Trivette se objeví na jednu scénu a místo nich sledujeme dva nezajímavé Rangery, z nichž osud jednoho mě měl zajímat... nezajímal. Druhý případ se týká super tajného čipu, který chtějí ukrást severokorejští agenti a neváhají proto nahánět malého kluka. Opět se to sem nehodí, z celého filmu navíc zmizela veškerá atmosféra seriálu. Většinu času je to navíc docela nudné, jediné plus jsou opravdu akrobatičtí Korejci, na které kupodivu Chuck Norris ještě docela stíhá. Já vím scénář, ale je vidět, že je ve formě, oproti o 29 let mladšímu Judsonu Millsovi, který na to evidentně nemá. Korunu všemu nasadil naprosto idiotský konec s SPOILER smrtí Alex. Zkrátka zbytečný film. ()

zabro 

všechny recenze uživatele

Dneska rano na nove ho davali. Tak sem se koukl.Nehorazna blbost.Ale jedine na tomto filmu je dobre to ze ho davaji v tv a vy to kdykoliv muzete prepnout na jiny kanal.Mel sem dneska docela stesti ze na ct1 davali opakovani uvolnete se prosim s krausovou rodinou.:-) ()

Reklama

Reklama