Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carrie Lewellynová je matkou čtyř dětí a vede úspěšný obchod. Jim Barber vyrábí nábytek a má také čtyři děti. Oba dva ztratili svého životního partnera. Carrie a Jim se už skoro rok scházejí a během pobytu v Las Vegas podlehnou kouzlu večera a uzavřou manželství. Pokud čekali, že vytvoří harmonickou rodinu, tak se velmi spletli. Sotva se jejich děti vzpamatují z noviny, že mají nového nevlastního rodiče a k tomu ještě čtyři sourozence, je z jejich postoje jasné, že cesta k idylickému soužití bude velmi dlouhá a obtížná. Ukáže se to už během prvního společného setkání. Zatímco se Jim s Carrie pokouší své potomky spojit, děti se všemožně snaží rodiče poštvat proti sobě. Napjatá situace se začne odrážet i v podnikání obou manželů a oni začínají uvažovat o rozchodu. Vypadá to, že děti dosáhly svého... (TV Nova)

(více)

Recenze (12)

Handle 

všechny recenze uživatele

Sice je to typická komedie s happy endem, ale na mě to přesto působilo celkem milým dojmem, líbily se mi i herci, prostě příjemná pohodovka .. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Je to něco jako Dvanáct do tuctu s tim rozdílem, že je to o poznání nízkorozpočtovější a je vidět, že se na všem šetřilo, ale možná je to o chlup lepší než Dvanáct to tuctu. Působí to sice laciným, ale uhlazeným dojmem příjemné rodinné komedie, v níž navíc hrají neznámý (televizní), ale příjemní herci. Prostě pohodička na odpoledne. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nevtipná, filmová verze populárního sitcomu Krok za krokem. Naštěstí je úvodní duo docela sympatické, tak se to dá přežít, přestože to je jedno velké klisé. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama