Reklama

Reklama

Prípad Juraja Luptáka - bača z Banskej Bystrice, ktorý v priebehu 3 rokov znásilnil a následne aj zavraždil 3 ženy. (RTVS)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidlák s nízkým IQ, škrtič/úchyl – opravdu vražedná kombinace a svého času postrach Bánskobystrických dívek a žen. Dle svých slov a vyšetřovatelů zabil, uškrtil a znásilnil čtyři dívky (no nad jednou si jen pohonil), ale usvědčen byl jen ze tří – tělo jedné nikdy nenašli. I tak to byl ale hajzl, který si ten trest smrti zasloužil zcela po právu. Chudáci děvčata, které přiškrtil, znásilnil a následně uškrtil nebo umlátil, aby ho nemohli udat na policii. Už jen svým zjevem byl odporný humusák… ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Juraj Lupták primitivní hovado s nízkým intelektem který byl léta postrachem holek z Bánské Bystrice a okolí. Dneska by asi takovýho kokota zatkli pravděpodobně hned po první vraždě, ale tehdy byla jiná doba a tak umřely čtyři holky byť tu jednu mu oficiálně nedokázali než dostal to co zasluhoval. Z příběhu poslední oběti nezletilý holčiny kterou hledal její otec a netušil, že jí právě znásilňuje a vraždí tenhle magor pak mrazí a Maštalíř svým opět chladnokrevným přímým popisem nenechá diváka vydechnout prostě tady máš natvrdo nekompromisní fakta a přeber si to. Další absolutní zářez v rámci tohohle cyklu.100% ()

Reklama

Zajímavosti (5)

  • Slovenský sériový vrah Juraj Lupták bol predposledným trestancom, ktorý bol popravený na území Československa. [Zdroj: Refresher] (Raccoon.city)
  • Priam nepochopiteľný je však fakt, že hoci Lupták ledva dokončil osobitnú školu, dokázal oklamať detektor lži, čo bolo pre odborníkov obrovskou záhadou. Navyše dokázal predpovedať počasie. [Zdroj: Pluska] (Raccoon.city)
  • „Na prípade vtedy pracovalo 80 najlepších ľudí a Lupták, napriek tomu, že mal nízku inteligenciu, bol veľmi prešibaný. Zbavoval sa oblečenia a raz si ho na vraždu aj požičal,“ podľa vyšetrovateľa prípadu Emila Osafa. [Zdroj: Refresher] (Raccoon.city)

Reklama

Reklama