Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veľmi mladý, len 18 - ročný chlapec okrádal a vraždil v Bratislave staršie ženy. Po okradnutí a zavraždení svojich obetí byty podpaľoval. Od trestu smrti ho zachránil len fakt, že mal len 18 rokov. Zaradil sa tak medzi najmladších sériových vrahov. Chcel byť spisovateľom a písal o sebe román. Vo svojej obhajobe tvrdil, že zabíjať ho nútil duch jeho matky... (RTVS)

(více)

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další sériový vrah který nedostal trest smrti jen kvůli svému věku, ale na druhou stranu plnoletý byl a tak mohl soud udělat společnosti tuhle službu. Netuším jestli se tenhle psychouš dostal někdy ven, ale doufám, že ne byť dělat ze sebe oběť svých vlastních bludů mu šlo dobře, ale zároveň vraždil kradl a podpaloval z rozmyslem a nepochybuju, že dobře věděl co dělá a byl při páchání zločinů plně při smyslech. No tohle asi opět nemá smysl řešit to jsou jen moje postřehy a můj vlastní postoj. Každopádně zase epizoda kde ten plný počet už jenom kvůli obsahu dám i když forma zpracování se začíná trochu opakovat a ano to jsem ještě v rámci komentářům k tomuhle seriálu nezmínil tak ať má jeden z mých oblíbených radost tak paní psycholožka Dančiaková se opravdu nedá poslouchat ta osoba neumí absolutně mluvit a dát dohromady souvislou větu a vůbec by neměla lézt před kameru. To je jediný trvalý mínus tohohle cyklu tak ať je tedy spravedlnosti učiněno za dost.95% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj táto časť robí zo seriálu to najlepšie z krimi dokumentov, čo sme tu mali, dovolím si povedať, možno aj vôbec. Netreba ísť po horory ďaleko, stačí explicitné zábery na stuhnuté starenky v posmrtnom kŕči od zahrdúsenia. Všetko reálne a tým mrazivejšie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peter Ollé – psychicky nevyrovnaný jedinec, který ještě coby mladistvý měl na svědomí zabití starších žen, které si vyhlédl kvůli penězům. Několikrát se neúspěšně pokusil o sebevraždu, dopustil se několika krádeží – přesto nakonec trest smrti nedostal. Proč? Protože psychologové a psychiatři věřili, že je ještě dost mladý na to, aby se pokusili o jeho nápravu. Nechce se mi vůbec věřit, že takové individua klidně běhají mezi námi – a že jich bude… ()

Reklama

Reklama