Reklama

Reklama

Najväčšie kriminálne prípady Slovenska


Medea (E26)

(epizoda)
  • Slovensko Médea (neoficiální název)

Obsahy(1)

Mala manžela, ktorý hrával v hudobnej skupine. To podnecovalo jej žiarlivosť až do takej miery, že sa svojho manžela rozhodla sledovať. Nakoniec sa rozhodla, že sa rozvedie. Manžel jej však povedal, že ak sa rozvedie, deti jej nedá. A vtedy sa to stalo. Aby manžel deti nedostal, rozhodla sa ich zabiť. Vlastný pokus o samovraždu však prežila. (RTVS)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh jak z jinýho světa kterej patří, ale mezi ty co mě nejvíc dostaly. Frajerka která rozhodně nežila v realitě aneb šílená Východniarka číslo dva vysnila si svět který nemohl fungovat a jak se v něm začalo všechno víc a víc hroutit tak to celý vygradovalo zabitím vlastních dětí z pomsty k manželovi. Ty děcka jsou největší tragické oběti celé téhle nepochopitelné storky, protože na rovinu manžel kurevník (tím to nechci celý omlouvat) si o to tak trochu říkal a evidentně to s ním tolik nepohnulo když se krátce po tragédii znovu v klidu oženil a založil novou rodinu. I mě se osobně zdál trest pro tuhle pomatenou vražedkyni nízký, ale tady byly prostě určitý speciální okolnosti. Každopádně úplný konec mě dostal kdy se z toho celýho vyzpovídávala a svým mrtvým dcerkám složila báseň. Masakr.100% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrazí pri každom pozretí a tento príbeh je taký silný, že nerozumiem, prečo sa ho už nechopili naši filmuškovia a nanatočili podľa toho film. Najmä keď Bebjak osobne túto časť aj seriál produkoval a celkovo má tak prehľad o neuveriteľných zločinoch. Len opísať príbeh a máme veľkofilm. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já to říkám furt, že ty ženské romány plné lásky stojí za hovno - reálný život je úplně odlišný...až fanatická fúrie tahle ta ženská. Přitom dostala za vraždu svých dvou malých dcer jen směšných 13 roků místo trestu smrti. Krkavčí matka, milovnice romantických příběhů, boha – sama byla starému nevěrná, přesto nedokázal překousnout, když kolem něj poletovaly mladé dívky – ženy – fanynky. Být tím jejím chlapem, tak po vstupu do bytu a zjištění, že mi zabila děcka (i když ta jedna dcera ještě chvíli žila…) bych tu svini umlátil pěstmi a to jsem v životě žádnou ženskou neuhodil…Opravdu smutný příběh a tragické vyústění. Herečka, která zde ztvárnila hlavní „ehm“ ženskou postavu Miroslava Pavlíková – vážně pěkná ženská… ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U mňa najlepšia epizóda z celej série, s Mirkou Pavlíkovou som sa osobne stretol, aby som sa čo to dozvedel z natáčania, ako to prebiehalo, čo bolo na pozadí tejto epizódy a tak. Epizóda založená na skutočnej udalosti, ale okrem virtuálnych hrobov tých dvoch malých dievčat som nenašiel o tom incidente na internete ani zmienku. ()

Zajímavosti (2)

  • V 11. minúte, môžeme počuť skladbu "Ty, ja a môj brat" od skupiny Modus. (AxelWers)

Reklama

Reklama