Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V 90-tych rokoch zavraždil svoju manželku a jej telo uložil do koberca a vyniesol na balkón svojho bytu. Tam bola neuveriteľných 6 mesiacov. Vrah žil v byte naďalej aj so svojim dieťaťom. Rodine svojej manželky tvrdil, že odcestovala. Tí mu neverili a nakoniec našli telo... (RTVS)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polroka si popíjať pivko v obývačke a ženská mi zatiaľ hnije na balkóne? To musel ten psychopat pod nos použiť snáď 10 kíl čínskej masti. A ten trest opäť nepochopiteľný. Spití recidivisti sa asi bežne môžu vracať na slobodu, aby zas robili zásoby na balkóne. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že tady už zajímavý epizody evidentně dochází a tahle mě úplně nestrhla. Bez urážky a pohrdání k oběti tuctová manželská vražda která zaujme snad jen tím jak dlouho to tomu ožralovi procházelo, že se z toho dokázal vždycky nějak vykecat i když mu muselo bejt jasný, že to prostě jednoho dne musí prasknout, ale to asi neřešil. Každopádně pro tentokrát pouze průměr. To nejvíc interesantní už tu zkrátka bylo.55% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ožrala a drobný kriminálník Gašpar se po návratu z vězení, rozhodl vrátit alespoň na chvíli ke své ženě Alžbětě, se kterou byl v rozvodovém řízení. Ta ho bohužel nakonec pustila do svého bytu a on se jí za to zanedlouho odvděčil její vraždou. Navíc místo aby vše nahlásil, tak její tělo zabalil do koberce a sedm měsíců nechal ležet na balkoně. Fuj humus a zmrd. Další z řady pachatelů, kde figuroval v hlavní roli alkohol a svým způsobem i bezcitnost. Nechat tak dlouho svou manželku hnít na balkoně a chlastat den co den v bytě – to chce hroší žaludek a hlavně měl štěstí, že rodina ani policajti se tak dlouho moc o jeho ženu nezajímali. Vždy jim stačilo jen jeho suché vymlouvání, že odjela…Navíc ten hajzl za to dostal jen 14,5 a pak se klidně mohl vrátit zpět mezi lidi. Co ty dvě malé holky (dcery) – chudáci… ()

Zajímavosti (1)

  • V epizóde môžeme počuť soundtracky z filmov Saw (7., 8. a 19. minúta) a Vec (18. a 19. minúta). (AxelWers)

Reklama

Reklama