Reklama

Reklama

Najväčšie kriminálne prípady Slovenska


Nikdy neprečítaná pošta (E30)

(epizoda)

Polakovič zavraždil svoju ženu aj dieťa. Po tomto hroznom čine si namočil svoje ruky do ich krvi a  na stenu izby napísal protikomunistické heslá. Toto všetko sa však nemuselo stať. Celá vražda sa odohrala iba preto, že Polakovičovi prišiel doporučený list, o ktorom si myslel, že je to rozsudok za čin, za ktorý pôjde do väzenia. Bál sa a list si nevyzdvihol. Ale rodinu nechcel nechať napospas osudu a tak ju vyvraždil... (RTVS)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílenej cikán si namluvil, že půjde sedět a nic už tak pro něj nemá smysl a tak se rozhodl manželku i s děckem rozsekat sekerou. Přitom si stačilo přečíst jeden blbej dopis. Musím říct, že mě překvapilo, že mu ten trest smrti ve finále změnili na tuším 25 let, protože kromě toho, že byl borec pomatený ožralý hovado tu nějak nemůžu najít žádný polehčující okolnosti, ale zapadá to do absurdnosti celýho tohohle příběhu kdy i dovětek stojí za to a sice, že frajer kriminál přežil a za to si pak ve svý komunitě vysloužil obdiv a už nikdo neřešil za co ten trest vlastně dostal. Holt asi jiná kultura no...80% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děláš-li bordel, musíš za to nést následky a to nejen za komunistů. Nicméně to už těm dvěma brutálně usmrceným jejich životy nevrátí. Docela hledím, že mu zrušili trest smrti, ale všechno potom hodili na vážnou nemoc. Přitom tu hrál zase důležitou roli alkohol. Jakžtakž slušná romská rodinka si však bude události onoho večera přemítat stále dokola už navždy. Nikdy bych však kvůli tomu že půjdu do vězení, prostě nedokázal vzít sekeru 8-10 sekat do svojí ženy a potom doslova rozpůlit hlavu ani ne ročnímu děcku, počmárat jejich krví zdi, a to ani, kdybych byl ožralý jak prase… ()

Reklama

Reklama