Reklama

Reklama

Rok 1983. Psychopat s paranoidnou schizofréniou trpel vizualizovanými predstavami, že ho prenasledujú židia. Vyústilo to do troch vrážd a jedného pokusu o vraždu. (RTVS)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paranoidní schízák s plánem zabít 56 lidí no děkuju pěkně. Naštěstí stihnul jenom čtyři a pak skončil snad navždy izolovaný od tohohle světa i když je jasný, že tady ta trestní odpovědnost v rámci své doby kdyby byl normální dostane provaz prostě nebyla, ale aspoň, že už nedostal šanci k realizaci toho původního plánu to je jediný štěstí. Tak jako tak podivný díl a hodnocení je spíš za koncept jako takový.65% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela masakr tento případ. Hlavně co se samotného Kafríka týče. Celá ta jeho rodina byli magoři, takže se není ani moc co divit, že to dopadlo, jak to dopadlo. No tedy, tady měli zaúřadovat hlavně psychologové a všechny je pozavírat někde do blázince. Dost se divím, že byl vůbec ženatý a měl i dvě děti. Byl to magor posednutý schizofrenií a paranoiou a ještě štěstí, že vážně nezabil těch 56 lidí. I když i tak nakonec dostal pět (budu-li počítat i jeho manželku). Navíc měl neskutečné štěstí a souhru náhod, že se mu během pár hodin podařilo zastřelit ty další čtyři a nikdo ho nechytl. Teď sedí v nechvalně proslulém Leopoldově. ()

Reklama

Reklama