Reklama

Reklama

Sběratelé kostí - The Final Chapter

(série)
Komedie / Krimi / Drama / Mysteriózní / Romantický
USA, 2017, 8 h (Minutáž: 40 min)

Tvůrci:

Hart Hanson

Hrají:

Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Tamara Taylor, T.J. Thyne, John Boyd, Sara Rue, Michael Grant Terry, Pej Vahdat, Patricia Belcher (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Poslední kapitola Sběratelů kostí je velkolepým vyvrcholením tohoto inovativního krimi seriálu. Zároveň uzavírá příběh doktorky „Kůstky“ Brennanové (Emily Deschanelová), agenta FBI Seeleyho Bootha (David Boreanaz) i celého jejich týmu forenzních antropologů a vyšetřovatelů. 12. řada je pro fanoušky jedinečnou příležitostí, aby se patřičně rozloučili se všemi svými oblíbenými hrdiny. Ve dvanácti nových, závěrečných epizodách uvidíme oblíbené tváře a hvězdy z dřívějších dob, ale i bývalou lásku jednoho ze dvou hlavních hrdinů. Zažijeme další svatbu, dramatický hon na sériového vraha nebo vzrušující detektivní práci v přestrojení na dřevorubeckých závodech a demoličním derby. Manželství doktorky Brennanové a agenta Bootha se navíc ocitá před těžkou zkouškou. O nových, zvlášť krvavých vraždách ani nemluvě! (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr Kostíků! Není to taková paráda jako, když byli v nejlepší formě, a rozlučku bych si představoval možná trochu nostalgičtější, ale rozhodně to ostudu neudělalo a beru to! ()

Galerie (279)

Zajímavosti (1)

  • V epizóde sa objavila aj manželka herca Davida Boreanaza (Seeley Booth), Jaime Bergman, v roli automobilovej závodníčky Dawn Skaggsovej. V epizóde sa s ňou fotografujú dve deti. Chlapca hrá ich syn Jaden Boreanaz a dievčinu hrá Cora Kathryn Ann Altman, dcéra režiséra Roberta Reeda Altmana. (koba)

Reklama

Reklama