Reklama

Reklama

Sběratelé kostí - Série 4

(série)
Komedie / Krimi / Drama / Mysteriózní / Romantický
USA, (2008–2009), 18 h 57 min (Minutáž: 43–86 min)

Tvůrci:

Hart Hanson

Kamera:

Gordon Lonsdale

Hrají:

Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Tamara Taylor, T.J. Thyne, John Francis Daley, Eugene Byrd, Michael Grant Terry, Ryan Cartwright (více)
(další profese)

Epizody(25)

Recenze (4)

petulam

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám teď postupně znovu na celý seriál, je to moje srdcovka, Kůstka s Boothem mě nepřestávají bavit :-). Jen jak se dívám na víc dílů najednou, tak mě celkem vytáčí (v česky dabované verzi), jak si některé postavy v jednom díle tykají, v dalším vykají a tak dokola. Nejvíc je to patrné u Kůstky a Hodginse. Když už tohle nepohlídá dabingový režisér, tak snad ti dabéři by si to po tolika dílech už mohli pamatovat, ne? ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále dobrý. Kostíci asi nikdy nebudou můj nejoblíbenější seriál ever, ale je to pohodová koukačka na odreagování. Postavy jsou fajn, děj čtyřky taky. Za mě není problém. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I think you live your life very well. You are not afraid to change your mind when conditions change. The successful organism is the organism that adapts. This is one area where we are very similar. Like me, you are not swept away by your emotions. You remain rational. You use your brain to pick someone for sex and companionship." ()

Galerie (274)

Zajímavosti (5)

  • Špeciálnym hosťom epizódy je skupina Mötley Crüe. (ash99)
  • V epizodě je uvedena informace, že v Norsku je spáchána méně než jedna vražda ročně. Ve skutečnosti je to však 0,7 vraždy na 100 tisíc obyvatel ročně, takže celkový počet vražd je přibližně 46. I tak je číslo neobvykle nízké. (Tunri)

Reklama

Reklama