Reklama

Reklama

Sběratelé kostí - Série 5

(série)
Komedie / Krimi / Drama / Mysteriózní / Romantický
USA, (2009–2010), 15 h 49 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Hart Hanson

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Tamara Taylor, T.J. Thyne, John Francis Daley, Patricia Belcher, Michael Grant Terry, Eugene Byrd (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kosti si u mě našli konečně svoje místo. Baví mě vztahový problémy hlavních postav, občas mě baví i vyšetřování případů. Chlapec s odpovědí s přehledem nejlepší díl. Snad si Kosti kvalitu udrží i po loučení na konci. ()

Galerie (319)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě si zahrál malou roli hlídače Dan Castellaneta, který nadaboval v původním znění Homera Simpsona. Na začátku dílu můžete na světelné tabuli zahlédnout slavný Homerův rentgen hlavy. V tomtéž díle si rovněž zahrál malou roli Martin Klebba, známý jako Marty z Pirátů z Karibiku. (ing.Frosty)
  • V úlohe špiritistky Avalon sa objavila všestranná umelkyňa Cyndi Lauperová, ktorá sa preslávila ako speváčka (jej hlas presahuje štyri oktávy) najmä v 80. rokoch 20. storočia. (ash99)
  • Dr. Sweets (John Francis Daley) prohlásí, že údržbář Ray Buxley (Robert Englund) je podivín jako Freddy. Jedná se o odkaz na sérii filmů Noční můra v Elm Street, ve které Robert Englund roli Freddyho Krugera ztvárnil. (Tunri)

Reklama

Reklama