Reklama

Reklama

Sběratelé kostí - Série 3

(série)
Komedie / Krimi / Drama / Mysteriózní / Romantický
USA, (2007–2008), 10 h 30 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Hart Hanson

Hrají:

Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Eric Millegan, Tamara Taylor, T.J. Thyne, John Francis Daley, Patricia Belcher, Nathan Dean, Ryan O'Neal (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(15)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A kvalita stále stoupá, což jsem po jedničce opravdu nečekal. Zvlášť závěrečné díly mě bavily hodně. Najednou si každý dokázal najít místo v seriálu, příběhy jsou fajn a konečně se rozjel i nějaký větší děj, který doufám bude mít ještě nějaké dohry s ohledem na zjištění na konci. ()

Reklama

Galerie (182)

Zajímavosti (8)

  • Keď Booth (David Boreanaz) sedí vo vani, číta si komiks "Green Lantern", ktorý bol o tri roky neskôr zadaptovaný do celovečerného filmu Green Lantern (2011). (BoncheR)
  • V epizodě doktor Hodgins (T.J. Thyne) mluví o Němci, který přes internetový inzerát hledal lidi, které chtěl sníst, a že jednou z jeho obětí měl být i jistý IT technik. Jde o odkaz na seriál Ajťáci (od r. 2006), konkrétně na epizodu Moss a Němčour (2007). (StoneGeezer)
  • V epizodě Hodgins (T.J. Thyne) informuje tým, že pozemek střední školy byl postříkán proti komárům ve čtvrtek 14. června 1987 v 7:45 odpoledne. Jedná se však o faktickou chybu. Tento den byla ve skutečnosti neděle. (Ajka1)

Reklama

Reklama