Reklama

Reklama

Jak jsem poznal vaši matku - Série 1

(série)
USA, (2005–2006), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Lyndsy Fonseca, David Henrie, Saba Homayoon, Marshall Manesh, Joe Nieves (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Ted po dvaceti pěti letech vypravuje dětem často dost legrační příběh, jak poznal – a nakonec si vzal – jejich matku. (Netflix)

Recenze (19)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je vážně zvláštní. Kdysi jsem dal seriálu pět hvězd a nebylo by to jinak, nemít možnost hodnotit díly postupně. Průměr jsou tři hvězdy. Proč? Člověk si až takhle uvědomí, jak neuvěřitelně kolísá kvalita dílů. Prakticky všechny díly založené na Marshallovi jsou v plném počtu, díly které si berou to nejhorší z přátel (Robin) jsou katastrofa. Tak tedy tři hvězdy, ale i přesto stojí za to zhlédnout to celé. Jednotlivé skeče jsou legendární a to se cení. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvej sérii usudzujem, že snaha nahradiť Priateľov sa nepodarila, teda aspoň nie úplne. Je zrejmé, že hlavným zdrojom zábavy tu je Neil Patrick Harris, ktorému slušne sekunduje Jason Segel, no inak to je celkom priemer. Teraz som konečne pochopil, prečo je Ted Mosby v každom rebríčku najotravnejších postáv. Nikdy som horšiu postavu nevidel a to kazí celý dojem. Asi tomu dám ešte šancu, no neviem či vydržím sledovať všetkých 9 sérii. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně seriálu jsem byl i při repríze spokojen. Tvůrci sice opakovaně zabředávali až příliš hluboko do vztahových problémů, takže mě určité pasáže v některých epizodách příliš nebraly a pokoušela se o mě i nuda, většinou se jim ale podařilo vybalancovat situaci kvalitním humorem, a ten v naprosté většině dílů jasně převládal. Za opravdu nepodařenou tak považuji pouze sedmou epizodu (Matchmaker), zatímco série jako taková mě bavila. / Poučení: Potřebuješ něco vyřešit? Jdi do baru. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot (S01E01), Fialová žirafa (S01E02), Sladká chuť svobody (S01E03), Košile se vrací (S01E04), Boží klub (S01E05), Nemravná dýně (S01E06), Dohazovačka (S01E07), Souboj (S01E08), Břicho plné krocana (S01E09), Ananasový incident (S01E10), Limuzína (S01E11), Svatba (S01E12), Virbl, prosím (S01E13), Tenkrát poprvé (S01E14), Večer plný her (S01E15), Dortík (S01E16), Život mezi gorilami (S01E17), Po druhé ráno se nic dobrého nestane (S01E18), Koncipientka Mary (S01E19), Maturiťák (S01E20), Mlíko (S01E21), No tak! (S01E22). ***** ()

Galerie (81)

Zajímavosti (78)

  • Z důvodu úspory peněz vznikla tato epizoda s minimálním počtem scén. Limuzína musela být rozpůlená, aby se v ní lépe natáčelo. (hippyman)
  • V závěrečných titulcích je chyba. Jeremy Gabriel je zde uveden jako Mark, ale v epizodě hraje postavu jménem Mike. (SONY_)

Reklama

Reklama