Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Ted zjistí, že se jeho nejlepší kámoš bude ženit, uvědomí si, že je nejvyšší čas najít tu pravou. Je jí snad zprávařka Robin, do které se v baru zamiluje na první pohled? (TV Prima)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Pilot" (Pilot). Ted Mosby začína dlhé rozprávanie o tom ako poznal matku svojich detí. V prvej, úvodnej časti seriálu sa zmieni o tom ako sa stretol s Robin Scherbatskou, ako sa do nej ihneď zamiloval, ako pre ňu ukradol modrý lesný roh. Jeho kamarát a spolubývajúci Marshall Eriksen požiada o ruku svoju dlhoročnú lásku Lily Aldrinovú. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes jsem se po dlouhých letech vrátil k tomuto seriálu, protože jsem ho jednak neviděl celý, a taky ho nemám okomentovaný. No, a takové nedostatky se musí napravovat. Úvodní epizoda mi sice nepotrhala bránici, ale zato mě seznámila s klíčovými postavami (mně je tedy vlastně připomněla) a byla i patřičně vtipná, takže zahajuji svým tradičním hodnocením. / Poučení: Když už se vydáš na cestu zločinu, nenech se chytit. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příšerně rozpačitý úvod jedný ze současných legend. Strašně chaotický, zběsilý a mam hrozně velký problém se v tom vyznat. Přátelé startovali víc v klidu a měli jsme čas si to roztřídit. ()

Reklama

Reklama