Reklama

Reklama

VOD (1)

Je pátek večer a Barney přemluví Teda, aby se s ním vydal na letiště, kde chce lovit slečny. To ještě netuší, že je letištní ochranka bude považovat za teroristy... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Sweet Taste of Liberty" (Sladká chuť slobody). Barney Stinson prehovorí Teda Mosbyho, aby išli spolu baliť ženy na new yorkské letisko. Barneyho šialný plán ich zaveje až do Philadelphie. Marshall Eriksen sa pripravuje na skúšky, takže má veľa učenia. Preto si jeho priateľka Lily Aldrinová vyrazí s Robin Scherbatskou do baru. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizodu jsem ohodnotil čtyřmi kousky, ale bez kličkování přiznám, že nebýt Barneyho Neila Patricka Harrise, mnoho důvodů ke smíchu by se tu nenašlo. Netvrdím, že by ostatní děj nebyl vtipný, byl ale jen úsměvný, takže by mi sice rozhýbal pravý koutek, ale bránice by lenošila. Bez mezinárodních obchodníků by to holt nebylo ono. / Poučení: Pozor na kamerové systémy. ()

Reklama

Reklama