Reklama

Reklama

VOD (1)

Ted najde v šatníku košili, která se mu nikdy nelíbila. Tentokrát ho ale zaujme. Uvědomí si, že to tak mohlo být i s jeho známostmi. Co když se špatně díval a propásl tu pravou? (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Return of the Shirt" (Košeľa sa vracia). Ted Mosby nájde vo svojom šatníku košeľu, ktorá mu pripomenie jeden vzťah, čo pred rokmi nevhodne ukončil. Rozhodne sa, že ho skusi obnoviť. Znova začne chodiť s Nataliou. Barney Stinson nahovára Robin Scherbatsku, aby v živých vstupoch v televízii používala sprosté slová. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtou epizodu jsem chtěl původně hodnotit čtyřmi hvězdičkami, protože jsem se u ní velmi dobře bavil, nakonec jsem ale musel přidat i pátý kousek, protože jsem se přece jen bavil znatelně víc než u předchozího dílu. Barney Stinson byl opět ve formě a zásoboval mě parádními hláškami a jako bonus jsem od tvůrců dostal Anne Dudek, která to umí v komediální rovině hezky rozbalit. / Poučení: Pořiď si slovník cizích slov. Může na něm záviset tvůj život. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl stojí za to vidět ho nejméně dvakrát. Zábava v živém stupu. Každá postava funguje a to není pravidlem, určitě ne v HIMYM. Tisíc prďáků za tenhle koncept. Hovní lázeň se promítá do celé série a i Ted dokonale zpracoval svou druhou šanci. Jeden z těch nejlepších dílů série. ()

Reklama

Reklama