Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted pozval Robin na svatbu svých přátel. Je si jistý, že v pozvánce zaškrtl, že přijde s doprovodem. Rázná nevěsta je ale jiného názoru... (TV Prima)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že dvanáctá epizoda mohla být hodně dobrá, ale nebyla. Tedy pro mě. Na mě tady totiž bylo až příliš málo humoru a až příliš mnoho soucítění a vztahových rad. Claudia byla ovšem výborná, přestože reprezentovala otravný trend, který se v našich luzích a hájích rychle uchytil. Pokud má být svatba vydařená, musí probíhat americky, takže pořádnou porci hysterie a dramatu a hurá do toho. / Poučení: Nestresuj nevěstu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Wedding" (Svatba). Ted Mosby dostane pozvánku na svatbu svojich známych Claudie a Stuarta. Chce tam so sebou zobrať Robin Scherbatsku. Tá sa práve rozišla zo svojim priateľom a tak Tedovo pozvanie prijme. Lenže vystresovaná, panovačná nevesta Claudia je rázne proti tomu, pretože Ted zabudol uviesť, že príde aj s doprovodom. Kvôli tomu sa takmer zruší celá svatba. **** ()

Zajímavosti (2)

  • Na svatbě hrají písničky „Laundry Shop“ od Fuck a „Soul Meets Body“ od Death Cab for Cutie. (SONY_)

Reklama

Reklama