Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted pozval Robin na svatbu svých přátel. Je si jistý, že v pozvánce zaškrtl, že přijde s doprovodem. Rázná nevěsta je ale jiného názoru... (TV Prima)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Wedding" (Svatba). Ted Mosby dostane pozvánku na svatbu svojich známych Claudie a Stuarta. Chce tam so sebou zobrať Robin Scherbatsku. Tá sa práve rozišla zo svojim priateľom a tak Tedovo pozvanie prijme. Lenže vystresovaná, panovačná nevesta Claudia je rázne proti tomu, pretože Ted zabudol uviesť, že príde aj s doprovodom. Kvôli tomu sa takmer zruší celá svatba. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že dvanáctá epizoda mohla být hodně dobrá, ale nebyla. Tedy pro mě. Na mě tady totiž bylo až příliš málo humoru a až příliš mnoho soucítění a vztahových rad. Claudia byla ovšem výborná, přestože reprezentovala otravný trend, který se v našich luzích a hájích rychle uchytil. Pokud má být svatba vydařená, musí probíhat americky, takže pořádnou porci hysterie a dramatu a hurá do toho. / Poučení: Nestresuj nevěstu. ()

Reklama

Reklama