Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted se setkal s půvabnou dívkou a rád by se s ní znovu viděl. Háček je v tom, že neví, jak se vlastně kráska jmenuje. Robin ale možná ví, kde ji hledat... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trinásta epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Drumroll, Please" (Virbl, prosím). Ted Mosby sa na svatbe svojich známych Claudie a Stuarta zoznámi s krásnou ženou, s ktoru si hneď padnú do oka a výborne si rozumejú. Prežijú spolu nádherný večer. Zamilujú sa. A tak sa začne vzťah Teda a Victorie. Robin Scherbatska si uvedomí, že Teda miluje, ale zverí sa s tým jedine Lily Aldrinovej. *** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třináctá epizoda  na mě byla až příliš estrogenová a ne až tak vtipná. O výjimky se postarali pouze spolehlivý Barney a mlsoun Marshall. Všechno ostatní pro mě bylo ale poněkud nezajímavé, protože jsem se nebavil u podivných disciplín na svatbě ani při jejich rozboru. Byl bych radši, kdyby se tvůrci vybodli na rádoby hlubokomyslné momenty a soustředili se více na humornou stránku věci. / Poučení: Soustřeď se na dort. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"And that, in a nutshell, is why I'm not putting the moves on you. What, you... You think this is the moves? Believe me, you'd know the moves. People 10 tables away would know the moves." ()

Reklama

Reklama