Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Ted s přáteli oslavuje 28. narozeniny, počítač v seznamovací kanceláři mu konečně najde spřízněnou duši. Jenže rande překazí Lily... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Lily se stala druhá Robin, nebo-li třetí Rachel z Přátel. Naštěstí tuhle stupiditu naprosto legendárně zachrání klasicky Marshall s Barneym. Ted zabil konec opět v tom svém zacykleném trapném tématu, takže nakonec i přes super zápletku s myškami to srazilo díl na průměr. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Milk" (Mlieko). Ted Mosby oslavuje dvadsiate ôsme narodeniny a stále je slobodný. No ozvali sa mu zo zoznamovacej agentúry, že mu našli dokonalú partnerku. Lily Aldrinová začína uvažovať o tom, že namiesto svatby s Marshallom Eriksenom odíde do San Francisca, aby sa tam venovala umeniu. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenadvacátá epizoda mě na rozdíl od předchozích dílů zrovna nenadchla. Zatímco jsem se u těch předešlých velmi dobře bavil, protože tvůrci nešetřili na humoru a vynechali zbytečné, nudné nebo zbytečné a nudné odbočky, v tomto případě tomu bylo přesně naopak. Humor tady byl, to ano, Barney a Marshall dělali, co mohli, ale to ostatní... / Poučení: Pokud se ti něco nepodaří, radši se k tomu nevracej. ()

Zajímavosti (4)

  • Jména Luke a Leia, která zmíní Ted (Josh Radnor), odkazují na postavy z filmové ságy Star Wars (od r. 1977). (SONY_)
  • V 19. minutě hraje „Mother of Pearl“ od Roxy Music. (SONY_)
  • Ted (Josh Radnor) se napije mléka a následně zjistí, že je zkažené. Předtím ale Lily (Alyson Hannigan) Marshallovi (Jason Segel) udělala lívance, a to znamená, že by mu správně neměly chutnat, protože mléko je jedna z hlavních ingrediencí na přípravu. (SONY_)

Reklama

Reklama