Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily nastoupí jako asistentka k Tedovi do práce. Brzo zjistí, že je jeho šéf sebestředný idiot, a tak vezme spravedlnost do svých rukou... (TV Prima)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Okay, let's take a look. Oh, yeah, it's a cougar all right. A prime specimen. See, you can identify a cougar by a few key characteristics. Start with the hair. The cougar keeps up with current hairstyles as a form of camouflage. The prey may not realize that he's engaged a cougar until he's already being dragged, helpless, back to her lair. Now, the blouse. The cougar displays maximum cleavage possible to captivate her prey. You're watching them bounce, she's about to pounce. See the claws? Long and sharp, to ward off rival females... Or open alimony checks. Yeah, this one's a beaut. Okay, let the hunt begin." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna seriálu je ke mně zatím příznivá, takže nevidím důvod, proč bych šetřil na hodnocení. Šestá epizoda také patřila k těm vydařenějším a já jsem se u ní skvěle bavil. To, co možná trochu chybělo v pasážích věnovaných architektonické kanceláři, s přehledem dohnal Barney v průběhu svých loveckých výprav za pumou. / Poučení: Nepřeceňuj své síly a pravidelně doplňuj tekutiny. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Aldrin Justice" (Spravodlivosť má meno Lily). Lily po návrate zo San Francisca vystrieda niekoľko zamestnaní až sa stane asistentkou Teda Mosbyho. Tam zistí, že Tedov šéf je sebeľúby, arogantný chlap a tak sa rozhodne, že mu dá príučku. Barney Stinson nadviaže sexuálny vzťah s prísnou a náročnou profesorkou Marshalla Eriksena. ***** ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama