Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barneymu zkomolí servírka v kavárně jméno na Swarley a Ted s Marshallem se toho okamžitě chytnou. Fórky na nové jméno se začínají množit a Barney propadá zoufalství... (TV Prima)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Swarley" (Swarley). Marshall Eriksen si po polroku čo sa rozišiel z Lily našiel novú priateľku. Ted a Barney ho pred ňou varujú. Radia mu aby sa s ňou čo najskôr rozišiel, pretože má sklony ku šialenstvu, má šialené oči. Marshall im nechce uveriť. Postupne však zisťuje, že zrejme majú pravdu. A navyše sa v Lily prebudí silná žiarlivosť. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem v životě dostal slušné množství přezdívek; některé mě netěšily, jiné byly docela fajn, ale žádná mě nedostala takovým způsobem jako chudáka Swarlze. V sedmé epizodě se odehrávalo více záležitostí najednou, ale žádná mě nepobavila takovým způsobem, aby přebila Barneyho diskomfort. Neil Patrick Harris byl opět hvězdou dílu a jeho Barney je s přehledem mou nejoblíbenější postavou. / Poučení: Dostaneš-li novou přezdívku, nebraň se, veškerý odpor je zbytečný. ()

alex011 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, je to zaujímavé. Ešte sa mi pri sitcom seriály nestalo, že by mi nejaká postava spôosobovala taký odpor už v 2. serií. Ozaj Lily nie. Je to typ charakteru, ktorú by som v partii nezniesol. Hrozná mrcha....Chudák Swarley, ten je best. ()

Reklama

Reklama