Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall a Barney se vsadí o facku, kdo uhodne Robinino největší tajemství – důvod, proč se bojí chodit do obchoďáků... (TV Prima)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Slap Bet" (Stávka o facku). Ted, Marshall, Lily a Barney sa snažia odhaliť záhadný dôvod prečo Robin Scherbatska má silnú fóbiu z obchodných domov. Barney a Marshall sa dokonca stavia o facku. Ten ktorý z nich príde na to, čo pred nimi Robin tají môže tomu druhému vylepiť poriadnu facku. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z předchozího dílu jsem zrovna radost neměl, ale devátá epizoda byla z úplně jiného soudku. Kromě toho, že jsem se u ní skvěle bavil, rozjela něco, co tu se mnou při sledování seriálu ještě nějakou chvíli bude, a hlavně byl její děj vystavěn podle mých představ. Nejdůležitější byl humor, vztahové vypitvávačky šly stranou a Barney dostal dostatek prostoru. Jediným záporem tak zůstal fakt, že teď nemůžu dostat z hlavy tu stupidní melodii... / Poučení: Pokud jsi v minulosti udělal něco, na co nejsi hrdý, zlikviduj důkazy a uvažuj o eliminaci případných svědků. ()

Reklama

Reklama